Veterinari la antipozi si Extreme polare pe Viasat Nature
Viasat Nature difuzeaza serii documentare noi luna aceasta. Sezonul 1 al documentarului Australia Salbatica (Savage Australia) este difuzat de sambata, 2 ianuarie 2021 si poate fi vizionat in fiecare sambata si duminica. 

In documentarul Australia Salbatica vom vedea cele mai periculoase specii care traiesc atat pe uscat cat si pe apa si cat de repede se poate transforma o zi frumoasa de vara intr-un cosmar. De la atacurile rechinilor la catastrofe naturale, vedem pericolele existente din Australia.

Eroul Canin – din 2 ianuarie pe Viasat Nature
Eroul Canin (Bear: Koala Hero) este un documentar australian difuzat de Viasat Nature de la inceputul acestui an. Seria documentara din 2020 urmareste aventurile cainelui-erou Bear care cauta ursi koala raniti in urma incendiilor din Australia de anul trecut.

In acest documentar vom vedea povestea emotionanta a cainelui erou inca din orfelinat, unde a fost diagnosticat cu tulburari obsesiv-compulsive. De cand a fost salvat din adapost, Bear si-a petrecut viata folosindu-si mirosul pentru a gasi animale ranite. Sub indrumarile potrivite, mirosul unui caine poate fi de aproximativ 100.000 de ori mai puternic decat al omului, atat pe uscat cat si pe sub apa. Insa, Bear este singurul din echipa sa care poate mirosi ursi koala raniti de la o distanta foarte mare.

Veterinari la antipozi si Extreme polare pe Viasat Nature

In prezent, Bear face parte dintr-o organizatie non-profit care are scopul de a salva caini din adaposturi si de a-i antrena pentru a detecta specii pe cale de disparitie. Avand in vedere incendiile incepute in noiembrie 2019 in Australia, abilitatile lui Bear sunt esentiale.

Vereinari la antipozi – din 9 ianuarie pe Viasat Nature
Astazi incepe difuzarea unei serii documentare pe Viasat Nature unde doctorul Rick si colegii sai intampina diverse situatii medicale. In timp ce doctorul Rick se confrunta cu un caz de insolatie la un buldog, Ed si Duncan trateaza o pisica de mare.

Extreme polare – din 21 ianuarie 2021 pe Viasat Nature
Extreme polare (Polar Extremes) este un documentar nou din SUA din 2020 iar fiecare episod nou se poate vedea joia, de la ora 20:00.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.