Cine este Erin Carter? – va avea sezonul 2?

Cine este Erin Carter? este unul dintre cele mai noi seriale adaugate pe Netflix care a ajuns foarte repede in topul celor mai vizionate productii. Serialul este creat de Jack Lothian (Ashes to Ashes – 2008, Strike Back – 2010, Doc Martin – 2004).

Seria urmareste viata unei profesoare britanice care locuieste in Barcelona, ea are un trecut misterios care o urmareste din momentul in care este implicata intr-un jaf al unui supermarket.

Cine este Erin Carter? incepe cu personajul principal, Erin Carter (Evin Ahmad), pe masura ce fuge din Anglia alaturi de fiica sa Harper (Indica Watson), lasand in urma o amenintare misterioasa. Cinci ani mai tarziu, ele sunt stabilite in Barcelona, unde Erin lucreaza ca profesoara la o scoala internationala iar Harper este eleva la scoala respectiva. Sotul lui Erin, Jordi (Sean Teale), este un asistent medical si nu este la curent cu trecutul lui Erin.

Intr-o zi, Erin si Harper ajung la un supermarket si sunt martorele unui jaf, Erin isi foloseste abilitatile impresionante pentru a imobiliza unul dintre cei doi hoti iar acesta o recunoaste inainte de a muri. Celalalt atacator scapa si incepe sa o urmareasca pe Erin iar aceasta realizeaza ca trecutul incepe sa o ajunga din urma.

Din distributie fac parte actorii Evin Ahmad (Snabba Cash – 2021), Sean Teale (The Gifted – 2017), Denise Gough (Too Close – 2021, a interpretat vocea lui Yennefer in jocul de mare succes The Witcher 3: Wild Hunt), Indica Watson (The Electrical Life of Louis Wain – 2021), Charlotte Vega (Wrong Turn – 2021, American Assassin – 2017), Susannah Fielding (Life – 2020), Douglas Henshall (Dorian Gray – 2009, Shetland – 2013, Primeval – 2007) si altii.

Cine este Erin Carter? – va avea sezonul 2?

Serialul a fost adaugat pe Netflix pe 24 august si a ajuns rapid in topul celor mai urmarite seriale la nivel international. In Romania, serialul ocupa prima pozitie in topul celor mai vizionate seriale pe Netflix, fiind urmat de Ragnarok (locul 2, sezonul 3 care este si ultimul a fost adaugat pe 24 august) si Depp vs. Heard (miniseria documentara ocupa locul 3).

Cine este Erin Carter? are 7 episoade si a fost lansat ca miniserial, informatie disponibila atat pe Netflix cat si pe IMDb. Desi unii fani considera ca productia ar putea avea sezonul 2, sunt sanse mici sa se intample acest lucru, avand in vedere ca episoadele au fost lansate sub forma unei miniserii.

Miniseria a obtinut pe IMDb nota 6.4 din peste 2.000 de recenzii si are indicele de popularitate IMDb 15, ceea ce demonstreaza interesul ridicat din acest moment pentru aceasta productie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU