Cinemaraton iese din grila Telekom iar Telekom Sport 5, 6 eliminate din grila Akta

Programul Cinemaraton a iesit astazi, 03.12.2018, din grila Telekom iar canalele Telekom Sport 5, Telekom Sport 6, Telekom Sport 5 HD si Telekom Sport 6 HD au fost eliminate din grila de programe Akta.

Modificarile intervin dupa expirarea contractului intre cele doua companii (Telekom si Akta), programele Telekom Sport 5, 6 fiind detinute de Telekom iar programul Cinemaraton fiind detinut de catre Akta. O pierdere foarte mare pentru abonatii Telekom este programul Cinemaraton, acesta fiind unul din programele preferate de catre multi abonati.
Vestea abonatilor Telekom vine dupa ce in urma cu putin timp Telekom a trecut intr-un pachet suplimentar programele Telekom Sport 1, Telekom Sport 2 si posturile Look pentru abonatii pachetului TV M si dupa ce a scumpit pachetul TV L. Vestile proaste continua cu eliminarea din grila de programe Telekom a programului Cinemaraton. De asemenea, cei de la Telekom nu au introdus momentan niciun program care sa inlocuiasca postul Cinemaraton.

Pe de alta parte, dupa ce programele Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 (atat SD cat si HD) au fost scoase din grila de programe Akta, cei de la Akta au introdus in grila de programe posturile Agro TV, Bollywood Classic, Antena Stars HD si Pro 2 HD. Cel putin cei de la Akta au inlocuit doua programe cu 4 posturi noi, ceea ce arata ca incearca sa ofere in continuare abonatilor servicii care sa ii multumeasca. Inclusiv fanii programelor Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 ar trebui sa fie usor multumiti pentru faptul ca au fost introduse 4 programe in grila Akta.

Ca pozitii, in grila Akta Antena Stars HD si Pro 2 HD au intrat in locul programelor Telekom Sport 5 HD si Telekom Sport 6 HD iar Bollywood Classic si Agro TV au intrat in locul canalelor Telekom Sport 5 SD si Telekom Sport 6 SD.

Programul Cinemaraton iese automat si din grila Orange, avand in vedere ca a iesit din grila Telekom, Orange folosind reteaua celor de la Telekom.

Ultimele programe care au intrat in grila Telekom au fost NCN pe data de 20 noiembrie, Medika TV in data de 22 octombrie si Profit.ro in data de 05 octombrie in timp ce in grila Akta ultimele programe intrate in grila au fost in data de 16 octombrie, Telestar si Estrada.

Vom vedea impactul acestor modificari asupra abonatilor Telekom si Akta (in special pentru abonatii Telekom unde nemultumirile sunt mai mari), pentru a evita rezilieri suplimentare compania Telekom ar trebui sa ia in calcul introducerea unor noi programe, canale care sa fie de interes.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari in grilele de programe ale companiilor Telekom si Akta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

119 COMENTARII

 1. consider o pierderea disparitia canalului Cinemaraton din grila programelor TV din oferta Orange TV. Poate o sa fie readus acest program in grila. Decat canale gen Bollywood….etc ,la care nu stiu cine se uita ,mai indicat este un canal cu filme romanesti ,fiindca traim in Romania

  • In grila OrangeTV pe cablu nu va reintra Cinemaraton cat timp nu va intra din nou in grila Telekom, deoarece au aceeasi grila. Nu avem informatii ca ar urma sa fie introdus din nou in grila Telekom.

 2. drept vorbind ,,Cinemaraton tv,, nu are ce cauta in grila de programe ,,,,, ,nu se poate compara cu Nasul tv,Neptun tv etc etc. nu te saturi sa le vizionezi ( ar fi pacat ) ma intelegeti…….Asta este Romania

 3. Din păcate în zona mea,au scos Cinemaraton și au băgat Bollywood.Acum serios Cinemaratonul este visul meu ,plus ca mereu ma gândeam oare va fi vreodată un program doar cu filme românești,ei uite că s-a făcut ,problema e că acum nu îl mai am în lista de programe,dar în schimb filmele indiene merg zi și noapte.

 4. Străini au distrus tot ce inseamna sistem de telecomunicații , Au distrus Neamțu releul emisie receptie analogica si digitala situat in muntele Cindrel loc Paltinis judetul Sibiu unic in tara . In acest joc au intrat grecii ungurii si nemții , ca sa dezvolte cu interes bănesc rețeaua Telekom si sa distrugă rețeaua românească fostul ASTRAL actual DIGI

  • Nu stiu ce sa zic in acest sens, nu cred ca a fost ceva voit. Cat despre Digi nu putem spune ca este fostul Astral. Eu din cate stiu Astral a fost cumparata de catre UPC.
   Digi (RCS – RDS) era inainte ca doua companii separate, RCS o companie, RDS o alta companie, acestea fuzionand mai tarziu. Anterior RCS era TVS, un jucator puternic pe piata de cablu din Romania.