Clanurile din Galicia – va avea sezonul 2?
Netflix a adaugat pe 21 iunie un nou serial spaniol tip thriller, drama si actiune iar seria a generat in Romania cat si in alte tari suficient interes pentru a ne gandi la posibilitatea de a avea sezonul 2.

Clanurile din Galicia (Clanes / Gangs of Galicia) prezinta o avocata care decide sa se mute in oraselul Cambados. Numele ei este Ana (Clara Lago) iar prezenta ei nu trece neobservata, inclusiv de Daniel (Tamar Novas), fiul unui traficant de droguri important.

Ana vine cu o experienta considerabila la una dintre cele mai bune firme de avocatura din Madrid si decide sa o ia de la zero in Cambados, intentionand sa faca pace cu trecutul sau.

Primul episod o prezinta pe Ana, dupa ce tatal sau este ucis se muta in Galicia pentru a investiga trecutul acestuia, moment in care destinul sau este intersectat cu Daniel, mostenitorul unui puternic cartel de droguri.

Primul sezon al serialului se concentreaza asupra razbunarii Anei, ea face tot ce ii sta in putinta sa isi razbune tatal, fara sa isi dea seama de ramificarile acestei decizii. Pe parcursul serialului aflam cine este in spatele asasinatului tatalui Anei iar misiunea avocatei devina una dificila atunci cand se indragosteste de Daniel.

Finalul primului sezon arata schimbari importante de la ajungerea Anei in Galicia si multe oportunitati pentru un posibil sezon 2. Reprezentantii Netflix nu au conformat inca reinnoirea seriei cu sezonul 2 si este devreme pentru a stii daca vom vedea episoade noi. Desi pe IMDb serialul figureaza cu un singur sezon, nu a fost anuntat daca va vom vedea cel putin sezonul 2.

Clanurile din Galicia – va avea sezonul 2?

In serial putem vedea actorii Clara Lago (The Commuter – 2018, The Hidden Face – 2011), Tamar Novas (Broken Embraces – 2009, Nicaieri – 2023), Xosé A. Touriñán, Melania Cruz, Francesc Garrido (The Sea Inside – 2004, Titan – 2018), Nuno Gallego (Elita – 2018), Tomás del Estal (Julieta – 2016, Everybody Knows – 2018, The Vault – 2021, Biutiful – 2010) si altii.

Pe IMDb, Clanurile din Galicia a obtinut nota 6.2 din 360 de recenzii, un numar destul de mic de recenzii avand in vedere ca indicele de popularitate IMDb este 445. In Romania, serialul spaniol ocupa primul loc in topul serialelor vizionate pe Netflix, fiind urmat de Bridgerton (locul 2, partea a doua a sezonului 3 a fost adaugata pe 13 iunie iar serialul se mentine in topul celor mai urmarite productii de pe Netflix) si Mihai Bobonete – Back in business (show-ul stand-up comedy ramane in continuare in topul preferintelor romanilor).

Primul sezon al serialului Clanurile din Galicia are 7 episoade si ramane de vazut daca va genera suficient interes si venituri pentru a vedea sezonul 2.
Voi ce parere aveti despre acest serial?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII