Climatul schimbarii – serie National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare difuzate pe posturile National Geographic si National Geographic Wild in luna aprilie.

National Geographic
Climatul schimbarii – 3 aprilie, ora 20, in fiecare duminica. In acest serial documentar vom urmari cateva idei interesante de salvare a climei. In fiecare episod vom vedea cate o idee gasita de experti sa salveze clima. Printre ideile interesante se numara transformarea plasticului in combustibil sau carne produsa in laborator. Seria documentara prezinta idei interesante in domenile: energie solara, eoliana sau gaze naturale.

Albert Lin: Secretele civilizatiilor antice – 10 aprilie, in fiecare duminica, de la ora 22. Expertul Albert Lin pleaca prin toata lumea pentru a gasi si cartografia toate civilizatiile antice. Albert Lin le va arata telespectatorilor National Geographic minunatii arheologice si ingineresti folosite in trecut. Albert Lin va calatori prin Asia in anumite tari cum ar fi: China (la mormintele primului imparat al Chinei), Mongolia (zona interzisa, la mormantul lui Genghis Khan) si in multe alte locuri.

Epave Investigate – 11 aprilie in fiecare luni, de la ora 21. Acest serial documentar este facut alaturi de scafandrii si in colaborare cu experti in epave si arheologi. In fiecare episod vom vedea imagini si povesti ale unor nave si a persoanelor aflate la bord in momentul scufundarii acestor nave. Vom afla si care au fost motivele, cauzele scufundarii a fiecare nave in parte.

Ocean pe uscat – sezonul 4 – din 12 aprilie, in fiecare marti, de la ora 20 . In acest serial documentar vom vedea dovezi interesante ale misterelor aflate sub ape.

Pe urmele dinozaurilor – 16 aprilie, in fiecare sambata, de la ora 22. Oamenii studiaza dinozauri de aproape 20 de ani. Cu ajutorul tehnologiei au fost dezvaluite secrete ascunse  in oasele preistorice pe care nimeni nu le-ar fi banuit. Iata cateva secrete descoperite despre dinozauri: puterea miscarilor lor, care au fost vitezele maxime pe care le atingeau dinozaurii si modul in care acestia au comunicat. Aceasta serie documentara a fost facuta de Federico Fanti, de profesie paleontolog.

Inginerie Abandonata – 26 aprilie, de la ora 22, in fiecare marti. In acesta serie vom vedea cladiri impresionante abandonate, lasate deoparte ca niste jucarii si care nu au fost folosite in scopul pentru care au fost proiectate. Cateva dinre aceste cladiri nu au mai fost facute din cauza problemelor financiare.

Luna aprilie este luna feroce la National Geographic Wild, in fiecare duminica, de la ora 19. Telespectatorii vor urmari documentare cu cele mai periculoase feline, fie ca traiesc pe pamant sau in apa.

M-a muscat ceva – din 6 aprilie, in fiecare miercuri, de la ora 19. In aceasta serie de documentare vom urmari povestile unor intepaturi sau muscaturi care i-au dus pe cei muscati sau intepati la urgente.

Doctor K: Urgente exotice – in fiecare luni, din 25 aprilie, de la ora 19. Doctorul Susan Keleher si echipa sa trateaza cele mai exotice si interesante animale. Singurele animale pe care doctorul Keleher nu le trateaza sunt cainii si pisicile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.