Outdoor Channel HD dispare din Romania / grila Orange
Televiziunea Outdoor Channel HD a fost inchisa in Romania, astfel incat nu va mai putea fi receptionata in reteaua Orange.

Outdoor Channel era disponibil in Romania doar in format HD in grila de programe Orange, atat pe infrastructura proprie de televiziune digitala Orange cat si in grila DTH. De ieri, Outdoor Channel HD nu a mai functionat, avand ecran negru, iar astazi a fost eliminata din grila.

Pe cablu, Outdoor Channel HD era disponibil in pachetul Global Easy iar pe satelit in pachetul Family HD, acestea fiind pachetele mari.

Reprezentantii Orange au confirmat ca televiziunea a fost inchisa in Romania, motiv pentru care nu mai este functionala nici in grila de programe Orange.

Outdoor Channel este un canal TV detinut de Kroenke Sports & Entertainment (grup de sport si entertainment) si concentrat pe activitati precum pescuit, vanatoare, motorsport off-road si alte activitati.

Outdoor Channel difuzeaza emisiuni si programe precum: Ted Nugent Spirit of the Wild, Drop Zone, Jim Shockey’s Shock Therapy, Bowhunter, Live2Hunt with Cody & Kelsy, Crush with Lee & Tiffany, Realtree Outdoors, Buckmasters, Legends Of The Fall, The Hunt for Monster Bass, Wicked Tuna, Farming the Wild, MeatEater Hunts, Nick’s Wild Ride with Nick Hoffman si altele.

Outdoor Channel HD dispare din Romania / grila Orange

La momentul publicarii acestui articol, Orange nu a introdus niciun alt canal TV ca inlocuitor al postului Outdoor Channel HD insa vom anunta daca vor fi efectuate alte modificari de grila.

Anterior acestei modificari, ultimul post eliminat din grila Orange a fost Paramount Channel.
De asemenea, urmatoarele posturi au iesit din grila la finalul anului 2020:

 • infrastructura proprie cablu digital: Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Food Network HD si DTX HD
 • satelit: Discovery Science HD, Discovery Showcase HD si DTX HD

Voi ce parere aveti despre Outdoor Channel HD? Va afecteaza inchiderea postului in Romania?

Update 06.08.2021: Outdoor Channel a fost eliminat si din grila Orange TV Go;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

   • Nautical Channel mai este doar la Ines . Stă legat de un fir de ață , dar are șanse să rămână pe piață (cu o audiență de maxim 3 persoane) , la fel ca restul programelor care nu-s în stare să facă contracte cu operatorii mari (în special Orange și Digi) și stau la Ines că ăsta-i primește cu grămada …

    Auto Motor Sport Channel e doar la Focus . Acolo totul ține de negocierea contractului.

    Oricum , dacă unul dintre ele reușește să intre măcar la Digi (care sunt prea interesați de posturi premium precum Estrada sau Maria TV) sau Orange (care au intrat în vacanță și nu mai mișcă nimic în grile ) , nu îi mai văd prea mult timp pe piață

    • Orange nu va introduce nici un post tv in grila pana nu finalizeaza tranzactia Telekom si pana cand nu va termina preluarea de abonati de la Telekom. Toate aceste lucruri se vor termina pana in decembrie anul acesta sau inceputul anului 2022.