Columna TV extinde zona de difuzare
Societatea Columna Film Studio SRL din Targoviste, care detine postul de televiziune Columna TV, a cerut in cadrul sedintei Consiliului National al Audiovizualului din 2 aprilie extinderea zonei de difuzare si a formatului de difuzare din SD in HD a postului.

Columna TV doreste sa se extinda de la 7 judete la 26, solicitarea a fost aprobata de Consiliul National al Audiovizualului dupa ce aceasta solicitare a fost amanata in sedinta trecuta pentru a putea fi monitorizat. Conform solicitarii, Columna TV se va putea vedea in judetele: Dambovita, Ilfov, Arges, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Teleorman, Constanta, Tulcea, Valcea, Olt, Gorj, Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Alba, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud, Covasna, Harghita, Bacau, Suceava sau Bucuresti.

De mentionat ca postul este prezent in cateva judete prezentate mai sus si ca societatile de cablu nu sunt obligate sa il preia, doar daca vor si daca au spatiu. Cablistii pot sa nu preia postul pentru ca in toate cele 26 de judete in care Columna TV doreste sa se extinda, cablistii respecta legea.

Operatorii de televiziune prin cablu trebuie sa introduca in grilele digitale in fiecare judet 2 canale locale si doua canale regionale acolo unde aceste canale exista. Columna TV are licenta generalista si difuzeaza emisiuni informative, talk showuri pe teme politice, economice, sociale, sportive, filme si emisiuni de divertisment.

Columna TV extinde zona de difuzare

Printre emisiunile pe care le putem vedea pe Columna TV vom mentiona: Stirile Columna TV, Fara secrete (emisiune de dezbatere politica si informativa prezentata de Silvia Ciobanu), Discutiile zilei, Proful de romana, Fata in fata sau Sport Show.

Membrii CNA au intrebat reprezentantii postului in sedinta daca au acorduri semnate cu cablistii iar reprezentantii televiziunii au raspuns ca se inteleg bine cu toti cablistii si ca deja NextGen ii distribuie in judetele in care au cerut acoperire.

Reprezentanti Columna TV au mai spus ca isi asuma in cazul in care un cablist nu va dori sa ii distribuie in judetele solicitate. Columna TV este in lista must carry la categoria canale regionale, in unele judete postul se afla pe primul loc in audiente la categoria canale regionale. Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII