Comisarul Rex revine pe TVR 2
TVR 2 va redifuza cunoscutul serial austriac-italian Comisarul Rex (Il commissario Rex – 2008). Aceasta productie este un spin-off al serialului austriac Kommissar Rex (1994) cu Gerhard Zemann, Heinz Weixelbraun si Wolf Bachofner.

Comisarul Rex este un serial politist care prezinta aventurile unui ciobanesc german pe nume Rex, care impreuna cu restul echipei de criminalistica, lucreaza pentru a rezolva crime. Continua evenimentele petrecute in serialul anterior pe masura ce Rex se muta din Viena in Roma.

Lorenzo Fabbri ajunge la Viena datorita unui caz, acolo unde intalneste un caine politist foarte aproape de a fi retras din activitate. Insa, patrupedul nu doreste sa se retraga, il ajuta pe Lorenzo sa rezolve un caz complex, devenind un partener de nadejde. Rex ajunge sa lucreze atat cu Fabbri cat si cu alti colegi de-ai sai.

Serialul a fost creat de Peter Hajek si Peter Moser, amandoi fiind implicati si in Kommissar Rex. Din distributie fac parte actorii Augusto Zucchi (Intoarcerea maresalului Rocca – 1996), Pilar Abella, Domenico Fortunato (Munich: The Edge of War – 2021), Kaspar Capparoni (Phenomena – 1985), Francesco Arca (Viata visata – 2018, difuzat de asemenea de TVR 2), Alessia Barela, Chiara Gensini (Virgin Territory – 2007, Missing – 2012), Fabio Ferri (Iti prezint un prieten – 2010) si altii.

Comisarul Rex revine pe TVR 2

Comisarul Rex are 8 sezoane alcatuite din 91 de episoade difuzate intre 2008 si 2015. TVR va difuza acest serial de luni, 28 februarie, zilnic de la ora 19:10. Pe IMDb a obtinut nota 6.5 din 454 de recenzii.
Serialul a mai fost difuzat in Romania de TVR 1, AXN Black si AXN Spin.

Intre 1996 si 1997 a fost difuzat un alt spin-off in care detectivul Ernst Stockinger este transferat de la Viena la Salzburg, unde isi va continua investigatiile in stilul sau caracteristic. Serialul a avut doar 14 episoade difuzate, obtinand pe IMDb nota 6.6 din 165 de recenzii. Desi scurt, a fost considerat de mai multi fani mai bun decat serialul dupa care a fost realizat.

In prezent, TVR 2 difuzeaza de la ora 19:10 Misterele Aurorei Teagarden.
Daca ati vizionat serialul Comisarul Rex, ce parere v-a lasat?

Update 18.10.2022: TVR 2 a inlocuit in grila de programe Comisarul Rex cu un alt serial, Dr. Quinn;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

33 COMENTARII

 1. Bună seara.
  TVR 2 aveți multe emisiuni frumoase și de calitate.
  Vă felicit!
  Dar REX este cel mai bun.
  Îl aștept în fiecare seară și l-aș urmări la infinit fără să mă plictisesc. Să nu îl opriți, vă rog!

 2. Am fost șocată să văd că acest minunat serial a fost scos din grila TVR 2 din 17.10.2022. Vă rog să dați în continuare Comisarul Rex , chiar dacă a mai fost difuzat. Eu nu l-am mai văzut. Serialul difuzat acum a mai fost dat de mult mai multe ori.

 3. De ce nu se m-ai difuzează Rex pe TV 2 e un alt serial, sânt foarte dezamăgită, e un serial foarte calitativ, și pe Rex îl ador e cel m-ai bun câine polițist, o să fie serile cele m-ai urâte fără Comisarul nostru special Rex 😥😥😥❤️❤️

  • Buna seara,un film foarte bun,eu și soțul meu îl urmăream cu sufletul la gură ,ne pare tare rău nu se mai difuzează,am rămas dezamăgiți când am văzut că nu incepe filmul,noi fiind pregătiți de vizualizare