Competitii sportive Prima TV
Postul de televiziune Prima TV a anuntat prima competitie sportiva care va fi transmisa in exclusivitate. Televiziunea generalista va transmite in zilele de sambata si duminica meciurile Romaniei de la turneu preolimpic din Muntenegru, unde va evolua echipa Nationala de Handbal Feminin.

Pentru a se califica la Jocurile Olimpice din aceasta vara de la Tokio, fetele noastre trebuie sa se claseze pe unul din primele locuri din grupa de calificare. Romania se va duela cu 2 puteri ale handbalului mondial.

Sambata, 20 martie, de la ora 20:30, Romania va intalni campioana europeana, Norvegia. Vineri, 19 martie, se va disputa partida Muntenegru – Norvegia, meci ce nu va fi transmis in tara de nicio televiziune de sport.
Duminica, 21 martie, Romania va intalni echipa gazda, Muntenegru. Echipa gazda este vicecampioana olimpica. Meciul Romania – Muntenegru se va disputa de la ora 17:00 si va fi transmis de Prima TV.

Adrian Vasile, antrenorul nationalei de handbal feminine, a anuntat componenta lotului largit al echipei:
Portari: Denisa Dedu, Yuliya Dumanska, Daciana Hosu
Extreme stanga: Cristina Florica, Ana Maria Luganu
Inter stanga: Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Anca Polocoser
Centru: Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Andreea Popa, Laura Pistravita.
Inter dreapta: Laura Popa
Extreme dreapta: Laura Moisa, Sonia Seraficeanu
Pivoti: Raluca Bacaoanu, Lorena Ostase, Cristina Pintea.

Competitii sportive Prima TV
Echipa Nationala de handbal se va reuni dupa meciul retur din Liga Campionilor dintre CSM Bucuresti si SCM Ramnicu Valcea, care se va disputa sambata, 13 martie, de la ora 17:00 si va fi transmis de cele 3 posturi Look Sport ,Telekom Sport si Digi Sport. In meciul tur, echipa bucuresteana s-a impus la Valcea cu scorul de 33-24.

Postul de televiziune Prima TV apartine de grupul Clever Media si este o televiziune generalista care a lansat in ultima perioada o serie de emisiuni noi, printre acestea vom enumera: Hai cu fetele (de luni pana joi de la ora 17:00), Exclusiv Vip (de luni pana joi de la ora 15:00), Poezie si Delicateturi (duminica, ora 14:00), Insider Politic (duminica, de la ora 11:00) si altele.

Prima TV se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, DTH si IPTV. Din decembrie 2020 s-a lansat si varianta HD a acestui post. Din ianuarie 2021. Prima TV a iesit din lista must carry. Patronul postului a promis ca vor transmite si alte competitii sportive.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii despre competitiile sportive disponibile pe Prima TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU