Comunitatea Crowdville – testare produse digitale
Cautare inteligenta dupa voce, streaming 4k, acces la un catalog variat de aplicatii, zeci de canale la dispozitia ta pentru a viziona show-urile favorite, acestea sunt cateva beneficii care vin impreuna cu TV box-urile media smart care ofera o experienta mai buna.

Daca doresti sa testezi cateva dintre cele mai noi mediabox-uri si sa primesti bani pentru asta, poti face acest lucru testand aceste produse pentru Crowdville si trimitandu-le opinia ta privind cat de multumit esti cu serviciul respectiv. Tot ce trebuie sa faci este sa raportezi experienta avuta cu media box-ul cat si defecte sau bug-uri pe care le-ai identificat in timpul utilizarii.

De ce este acest lucru posibil?

Atunci cand un brand, o companie sau o corporatie majora creaza un produs, acesta trece prin multiple etape de testare inainte de a ajunge la consumatorul final. De aceea, atunci cand achizitionezi un produs sau utilizezi un nou serviciu, uneori ai impresia ca produsul respectiv a fost facut pentru tine. De fapt, produsul chiar a fost facut pentru tine (oarecum), deoarece a fost utilizat si testat de persoane care pot avea aceleasi hobby-uri si interese ca tine.

Ce este Crowdville?

Crowdville este un serviciu online care isi plateste utilizatorii pentru testarea produselor digitale si pentru completarea sondajelor de opinie privind rezultatele obtinute. Crowdville are peste 100.000 de membri conectati datorita interesului comun de a imbunatati produsele digitale din toate colturile lumii. Cu ajutorul acestor membri, cele mai cunoscute branduri colecteaza informatii pretioase despre produsele lor in legatura cu bug-urile existente, probleme de functionalitate sau chiar feedback general, toate aceste aspecte fiind utile inainte de lansarea finala a produsului. Comunitatea Crowdville este de incredere pentru astfel de branduri datorita feedback-ului real venit din partea utilizatorilor care chiar testeaza aceste produse.

Cum functioneaza Crowdville?

Crowdville este potrivit in special pentru persoanele pasionate de tehnologie care doresc sa faca un venit suplimentar.
Crowdville ajunge in premiera in Romania iar daca esti interesat de produse digitale, poti avea oportunitatea de a testa un nou TV box in Romania pentru prima data.

Care este obiectivul acestei campanii?

Vei fi rugat sa testezi cateva optiuni disponibile pe un TV box smart iar ulterior va trebui sa raportezi orice defect gasesti. La final, vei putea completa un sondaj pentru ca brandul sa inteleaga cat de multumit esti de produsul respectiv si cum poate fi imbunatatit pentru o experienta mai buna a clientului.

Esti gata sa incepi?

Poti sta confortabil in fata televizorului, il pornesti, ai nevoie doar de ceva sa-ti notezi observatiile privind produsul testat si un smartphone/o tableta pentru a inregistra dovada problemei. Daca observi ceva in neregula, poti face o poza sau o inregistrare si o atasezi raportului, nu numai ca dovada este obligatorie insa este esentiala pentru a intelege problema si pentru a gasi o solutie.

Vei fi recompensat si poti obtine urmatoarele premii:

 • 46 lei pentru completarea sondajului customer service
 • Raportarea bug-urilor (trebuie sa fie clasificate si acceptate de echipa Crowdville):
  • 14 lei nivel redus
  • 27 lei nivel mediu
  • 43 lei nivel inalt
  • 52 lei nivel blocant
 • Voucher Amazon (tragere la sorti): 260 lei

Comunitatea Crowdville – testare produse digitale

Daca esti pregatit sa te alaturi comunitatii Crowdville, viziteaza platforma lor si completeaza formularul de inregistrare.

Inainte de a te inscrie in aceasta campanie, vei primi informatii privind ce trebuie facut (instructiuni simple care nu necesita tool-uri speciale de testare sau cunostinte tehnice).

Volumul de lucru va depinde de zona in care te afli insa ai posibilitatea de a refuza anumite task-uri numite misiuni daca nu ai timp sau nu consideri ca sunt potrivite pentru tine.

Cel mai mare avantaj este datorat comunitatii Crowdville, inceperea unui activitati noi poate fi grea la inceput, insa avand o comunitate capabila sa ajute este un bonus major avand in vedere ca vei fi ajutat pas cu pas.

Tot ce trebuie sa faci pentru a incepe cu Crowdville este un smartphone sau un laptop. Inscrie-te pe platforma Crowdville gratuit folosind o adresa e-mail valida.

Nu ezita sa lasi un comentariu mai jos cu experienta avuta in urma inscrierii in aceasta comunitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

 1. M-am înscris pe site, pare să fie legal. Cu toate acestea, engleza nu este prima mea limbă.

  De asemenea, când voi finaliza campania, când voi fi plătit?

  Am mai lucrat cu site-uri de utilizatori finali ca al dumneavoastră și de obicei mă plătesc imediat.

  Dar deocamdată îmi place, voi încerca să-mi aduc și prietenii, dar nu știu dacă au și ei vodafone box.

  Este foarte des întâlnit acolo de unde sunt că oamenii au vechea cutie Vodafone.

  Poate că prietenii mei vor fi interesați dacă le puteți pune la dispoziție noua cutie.