MyZen 4k, Museum TV 4K, Prima News HD si Looloo Kids – acum in grila INES
Unul dintre cei mai importanti operatori de IPTV din Romania, INES Group, a introdus zilele trecute 4 canale TV in grila (2 posturi in format 4K, unul in format SD si unul in format HD). In acest material vom detalia aceste informatii.

La inceputul lunii martie, grupul media SECOM care detine printre altele canalele MyZen 4K si Museum TV 4k anunta ca, datorita reprezentantilor Canal+, au reusit sa semneze un acord de extindere in Romania pentru cele 2 canale in format 4K in grila unuia dintre cei mai importanti operatori din Romania, INES. MyZen 4k si Museum TV 4K sunt transmise in peste 90 de tari.

Museum TV este uin intregime artei vizuale de orice fel, cum ar fi: arta plastica, stradala, digitala, fotografica, benzi desenate, arhitectura si altele. Toate productiile video pe care le difuzeaza Museum TV sunt filmate in 4K pentru a oferi telespectatorilor posibilitatea de a viziona lucrarile de arta intr-o calitate deosebita a imaginii.

MyZen 4K ofera o gama larga de programe ce se concentreaza pe bunastare, sanatate, frumusete, gatit, casa, gradina, ecologie, yoga sau calatorii.

Canalul in format HD care a intrat in grila INES IPTV este Prima News HD. Acesta este un canal de stiri ce apartine grupului Clever Media si difuzeaza emisiuni informative, emisiuni de dezbateri politice si nu numai. Prima News HD a intrat in lista must carry anul acesta. Prima News HD este disponibil in lista must carry 2024 pe pozitia 22, fapt pentru care Prima News va intra la toti operatorii de cablu, iptv si dth.

MyZen 4k, Museum TV 4K, Prima News HD si Looloo Kids – acum in grila INES

Al 4-lea post care a intrat in grila INES este Looloo Kids SD. Acesta este fratele mai mic al canalului Tralala TV. Looloo Kids TV difuzeaza programe educative si videoclipuri muzicale in limba engleza.

INES IPTV ofera abonatilor sai cel mai mare numar de canale in format HD (143 de canale), 5 canale in format 4K si 73 de canale SD. Operatorul detine si platforma de streaming TV INES Live.

In Romania sunt 2 operatori care ofera IPTV: INES si Orange Romania Communications.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

    • Depinde la ce bitrate ți-l transmite. La ora actuala pe o frecvență digitală nu poți transmite mai mult de un post 4k la rată maxima + un SD de umplutură. Nu ai cum să transmiți pe o frecvență digitală 2 posturi 4K fara reducere de bitrate.