Zona fierbinte: Antrax premiera National Geographic
Postul de televiziune National Gegraphic a anuntat printr-un comunicat remis catre media-max.ro difuzarea in premiera a thrillerului stiintific, Zona fierbinte: Antrax (2019). Aceasta serie de documentare va fi difuzata in fiecare zi de vineri, de la ora 22, incepand cu data de 3 decembrie, cate 2 episoade.

Primul sezon al seriei are in distributie actori de exceptie printre care amintim: Tony Goldwyn, Daniel Dae si Julianna Margulies. In primul sezon vom afla imformatii despre epidemia de Ebola. Primul sezon al serialului Zona ferbinte: Antrax descrie lupta cu o amenintare mortala si triumful final asupa acesteia.

In 2001, in Statele Unite ale Americii, au circulat scrisori care au avut Antrax in interiorul plicurilor. Aceste scrisori au fost trimise unor localnici din Florida, Washington DC si New York. In urma atacului anonim au murit 5 persoane si s-a creat un adevarat haos pe tot teritoriul Statelor Unite ale Americii. Cu toate ca au avut indicii foarte putine si vagi, o echipa FBI si oamenii de stinta au reusit sa prinda principalul suspect.

Matthew Ryker (Daniel Dae Kim) si Dr. Bruce Ivins (Tony Goldwyn) sunt cei care se vor lupta sa prinda faptasul acestui atac cu Antrax. Riker este un agent FBI care isi pune cariera in pericol pentru a-si convinge superiorii ca aceste atacuri sunt serioase, mai ales ca s-au intamplat la 3 saptamani distanta dupa atentatele din 11 septembrie 2001.

Ivins este un microbiolog care va colabora cu FBI pentru a prinde faptasul. Din distributia serialului mai fac parte actorii: Dawn Olivieri (agent FBI Dani Toretti), Ian Coletti (agent Chris Moore), Dylan Baker (Ed Copak, agent FBI), Morgan Kelly (Erik Skyes, agent FBI) Denyce Lawton (Sheyla Wills, o lobbyista din industria farma) si altii.

Zona fierbinte: Antrax premiera National Geographic
Primul sezon al serialului Zona Fierbinte: Antrax are 6 episoade si a fost produs de Kelly Souders, Brian Peterson.

Postul National Geographic apartine companiei Disney. In tara noastra, Disney a lansat canalele: Disney Channel, Disney Jr., National Geographic Channel, National Geographic Wild si National Geographic People, acesta din urma este exclusiv in grila operatorului catv, iptv si dth Telekom.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.