Copa America 2024 – in exclusivitate la Digi Sport
Postul de televiziune Digi Sport anunta ca va difuza din 20 iunie Copa America 2024. Competitia se va desfasura intre 20 iunie – 14 iulie si este a 48-a editie. Finala se va juca pe 14 iulie la Miami. In aceasta editie vor participa 16 echipe. Iata care este componenta celor 4 grupe:

  • Grupa A: Argentina, Peru, Chile, Canada
  • Grupa B: Mexic, Ecuador, Venezuela, Jamaica
  • Grupa C: Statele Unite ale Americii, Uruguay, Panama, Bolivia
  • Grupa D: Brazilia, Columbia, Paraguay, Costa Rica

Meciurile din grupe se vor desfasura intre 20 iunie – 2 iulie. Primele 2 echipe din fiecare grupa se vor califica in sferturi. Sferturile se vor desfasura intre 4 si 6 iulie, semifinalele pe 9-10 iulie, finala mica pe 13 iulie iar finala mare pe 14 iulie.

Ultima editie Copa America s-a desfasurat in 2021 si a fost castigata de Argentina. Finala editiei din 2021 s-a desfasurat intre Argentina si Brazilia iar Argentina a castigat cu scorul de 1-0, gol marcat de Di Maria.

La a 48-a editie Copa America ii vom putea vedea pe cei mai buni jucatori din America de Sud, jucatori ca Messi, Di Maria, Vinicius si Rodrygo. Meciul de deschidere se va juca in Atlanta intre Argentina si Canada. Arena din Atlanta are 71000 de locuri. Editia din acest an a Copei America reprezinta a doua oara cand vor participa 16 echipe. Prima data cand s-au reunit 16 echipe la startul competitiei a fost in anul 2016 si s-a desfasurat in Statele Unite ale Americii.

Copa America 2024 – in exclusivitate la Digi Sport

Este prima competitie importanta pe care Digi Sport a anuntat ca o va transmite in aceasta vara. Reamintim ca la finalul lunii mai / inceputul lunii iunie se vor incheia editiile 2023 -2024 ale celor mai importante campionate internationale de fotbal din Europa pe care Digi Sport, Prima Sport si Orange Sport le transmit.

In aceasta vara se va desfasura si Campionatul European de Fotbal la care va participa Echipa Nationala a Romaniei si va fi difuzat de Pro TV, Pro Arena si platforma Voyo. Putem spune ca in aceasta vara ne asteapta un regal fotbalistic unde vom vedea cei mai buni jucatori ai Americii si ai Europei.

Posturile de televiziune Digi Sport apartin companiei Digi Romania si se vad in exclusivitate in reteaua Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.