Copiii spun cu Virgil Iantu la TVR 1
Postul de televiziune TVR 1 a inceput difuzarea uneia dintre cele mai simpatice emisiuni despre si cu copii. Este vorba despre o emisiune ce de-a lungul timpului a obtinut audiente bune pe Prima TV.

Emisiunea care a revenit la TV dupa o lunga perioada de pauza se numeste Copiii spun lucruri trasnite. Aceasta emisiune a revenit la TV de sambata, 1 aprilie, la TVR 1. Emisiunea va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 16:30.

TVR 1 a schimbat putin numele emisiunii, nu se mai numeste Copiii spun lucruri trasnite ci se numeste Copiii spun. Emisiunea este prezentata tot de Virgil Iantu. Virgil Iantu da copiilor impresia ca tot ceea ce se discuta sunt subiecte serioase si ca sunt luati in serios. De fapt, el exploateaza la maxim gingasia si natruraletea copiilor.

Chiar daca raspunsurile copiilor sunt serioase si adevarate, ele starnesc rasete si buna dispozitie. Pentru a participa la emisiunea Copiii spun candidatii trebuie sa indeplineasca cateva conditii: copilul trebuie sa fie deschis, relaxat, sa fie el insusi atunci cand se afla in fata camerelor de filmat sau cand se afla in prezenta altor persoane. Copilul trebuie sa fie dornic sa isi impartaseasca povestea, sa fie sincer.

Copiii spun cu Virgil Iantu la TVR 1

Cei mai potriviti candidati pentru a participa la emisiunea Copiii spun sunt copiii cu varsta  cuprinsa intre 3-7 ani. Emisiunea a fost difuzata pentru prima data pe Prima TV si primul prezentator al emisiunii a fost actorul Florian Ghimpu. Dupa un timp, postul de prezentator a fost preluat de Virgil Iantu.

In octombrie 2021, Virgil Iantu a anuntat ca va realiza emisiunea Copiii spun pe online pe YouTube. La aproape 2 ani, TVR 1 s-a hotarat sa readuca si la TV una dintre cele mai indragite emisiuni.

Copiii spun se va putea vedea atat la TV cat si online pe YouTube. Pe langa aceasta emisiune, Virgil Iantu prezinta la TVR inca o emisiune interesanta cu o audienta buna, o  emisiune 100% autohtona de cultura generala, Castiga Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

    • si cum se spune corect daca tot te dai mare profesor
      TVR 1 a schimbat putin numele emisiunii, nu se mai numeste Copiii spun lucruri trasnite ci se Copiii spun cine nu stie gramatica eu sau ei ? asa ca laso mai moale cu jignirile daca nu sti despre ce este vorba

  1. se Copiii spun. nu are nici o noima scuze poate copiii spun dar cuvantul se acolo nu are nici o noima strica tot o sa aud comentarii acuma dar eu gramatica nu asa am învatat-o