Crime in Franta – filme frantuzesti la DIVA
Postul de televiziune Diva va difuza in fiecare zi de miercuri filme frantuzesti de actiune. Aceste filme vor fi difuzate sub sloganul Crime in Franta.

Sources Assassines / Murder in the Auvergne Mountains / Surse Criminale (2017) – 1 februarie, ora 21. Intr-o statiune balneara din Franta este gasit un cadavru. In prima faza a cercetarilor, politistii descopera ca barbatul este otravit cu arsenic. Sotia decedatului este medic asa ca aceasta este principalul suspect. Suspecta este Irene Volkov (Marthe Keller), ea este arestata cu toate ca are un alibi puternic.

Singura care crede in nevinovatia doctoritei este fiica sa, Fanny Volkov (Julie De Bona) care este politista in Paris si care se ofera sa investigheze acest caz de crima. In timpul cercetarilor, Fanny va descoperi secrete de familie uitate.
Filmul Surse Criminale are durata de o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Roches Noires / Murder in the Tarentaise Valley / Pietre Negre (2018) – 8 februarie, ora 21. Intr-un sat din Valea Tarentaise dispare un baietel pe nume Julien (Oscar Pauleau). Julien se urcase intr-o dubita iar soferul a fost condamnat la inchisoare pentru crima, cu toate ca nu a fost gasit un cadavru iar soferul nu a recunoscut ca l-ar fi ucis pe baiat.

Dupa 20 de ani, Lisa Campion (Flore Bonaventura) descopera cadavrul baiatului plutind in apa. Pentru a investiga cum este posibil ca un corp uman sa fie gasit dupa 20 de ani de la disparitia lui este trimis detectivul Simon Beauregard (Gregori Derangere), care este fratele vitreg al soferului dubitei care fusese condamnat pentru crima acum 20 de ani.
Filmul Pietre negre are durata de o ora si 30 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Crime in Franta – filme frantuzesti la DIVA

Les crimes silencieux / Murder in Lille / Crime tacute (2017) – 15 februarie, ora 21. Detectivul Tess Borski (Odile Vuillemin) merge intr-o excursie cu familia la Pas de Calais, o zona unde in 1906 a avut loc un dezastru minier in care au murit 1099 de mineri.

In timp ce vizita situl minier, Tess descopera cadavrul unui barbat arhicunoscut din zona. Tess va cerceta acest caz de crima alaturi de detectivul Francois Dubois (Richard Berry). Crime tacute are durata de o ora si 37 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Meurtres à l’Île d’Yeu / Murder in Ile d’Yeu / Crime pe insula d’Yeu (2015) – 22 februarie, ora 21. Isabelle Bonnefoy (Anne Richard) si fiul ei Noe Bonnefoy (Sebastian Capgras) navigheaza pe mare si primesc un mesaj SOS. Cand ajung la locul de unde au primit mesajul, cei doi gasesc un cadavru fara cap. La fata locului este trimis detectivul Nicolas Lemeur (Bernard Yerles). Suspectul principal este un prieten de-al Isabellei.
Filmul are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.