Cromtel HD – disponibil in grila Orange fibra
Orange Romania a introdus un nou post in grila de programe a retelei de fibra proprie si anume Cromtel HD. Postul a fost introdus doar in grila proprie Orange la nivel national pe pozitia 46, nu si in zonele in care este utilizata infrastructura Telekom Romania.

Cromtel HD este o televiziune regionala din Bucovina cu sediul in Radauti care difuzeaza emisiuni precum: Conexiuni Culturale, Sanatatea noastra, Scena sportului sau In obiectiv. De asemenea, sunt difuzate jurnale de stiri.

Postul este disponibil atat in grila Digi cat si in grilele altor operatori mari insa doar in format SD, tot la nivel regional.

Reamintim ca ultimele programe introduse in grila proprie Orange au fost Mooz Dance HD, EMI TV, Party Mix HD, Traditional TV si 24 Mix Teleshop in luna februarie, dupa ce aceste programe au fost incluse in lista must carry a anului acesta.

Cromtel HD – disponibil in grila Orange fibra

Licenta audiovizuala a postului generalist Cromtel TV este detinuta de Cromtel Media Group si a fost oferita pentru judetele Suceava, Neamt si Botosani. Cromtel este si unul dintre operatorii locali de televiziune si internet prin cablu.

In prezent, Orange Romania ofera printre cele mai bune grile de programe pe reteaua proprie de fibra optica. De asemenea, ofertele lansate recent sunt foarte avantajoase in unele zone, pretul unui pachet de televiziune si internet ajungand chiar si la doar 10 lei pe luna, in unele situatii.

In data de 2 aprilie 2021, Orange Romania a depus catre CNA o solicitare privind modificarea actionariatului. Aceasta solicitare va fi dezbatuta in cadrul sedintei CNA de astazi, prima sedinta CNA din 8 februarie pana azi. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare despre acest subiect.

Voi ce parere aveti despre televiziunea Cromtel TV? Lasati un comentariu in sectiunea disponibila mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII