Veselie de Craciun / Rocada de Craciun – filme DIVA

In acest material vom detalia filmele romantice cu tematica de Craciun ce se vor vedea in premiera la Diva.

The Great Christmas Switch / Rocada de Craciun (2021) – 24 noiembrie, de la ora 20. Rocada de Craciun spune povestea a doua surori gemene, Sophia si Kaelynn (Sarah Lind joaca rol dublu) fac schimb de vieti.

Sophia locuieste la oras, este necasatorita si are un serviciu ce ii ocupa aproape tot timpul, nu are timp liber. Kaelynn este o mama cu doi copii divortata care locuieste in suburbiile orasului. Cele doua surori fac schimb de vieti o perioada pana la vacanta de Craciun. Insa, planurile le sunt date peste cap pentru ca vacanta de Craciun se anuleaza si Sophia ramane angrenata in cresterea nepotilor sai iar Kaelynn se indragosteste de un pompier chipes.
Filmul Rocada de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Much Ado About Christmas / Mult zgomot pentru Craciun (2021) – 26 noiembrie, ora 16. Filmul este facut dupa piesa de teatru Mult zgomot pentru nimic scrisa de William Shakespeare. Mult zgomot pentru Craciun spune povestea de dragoste dintre Haley (Susie Abromeit) si Claude (Torrance Coombs).

Veselie de Craciun / Rocada de Craciun – filme DIVA

Haley este fiica unei femei de afaceri de succes. Claude este designer. Cei doi se intalnesc la petrecerea de Craciun organizata de compania mamei lui Haley. Haley nu ii spune lui Claude cine este de teama ca acesta va refuza sa o mai vada daca ii spune ca este fiica patroanei.
Mult zgomot pentru Craciun are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Joy for Christmas / Veselie de Craciun (2021) – 28 noiembrie, ora 20. Holly (Cindy Busby) isi da demisia de la o editura inainte de Craciun si decide sa se ocupe de afacerea familiei. Mama lui Holly organizeaza un eveniment caritabil inainte de Craciun. Holly decide sa il invite la acest eveniment pe jucatorul de basebal Jack Kane (Sam Page), numai ca acesta nu vine la acel eveniment pentru ca nu ii place sarbatoarea Craciunului.
Filmul are durata de o ora si 26 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Seria de filme romantice cu tematica de Craciun va fi difuzata pe Diva pana pe 31 decembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.