Filmele Brigada Diverse vor fi difuzate pe Focus Sat TV
Postul de televiziune Focus Sat TV anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca in luna aprilie va difuza 4 filme romanesti de comedie. Aceste filme au fost si sunt urmarite cu placere de cate ori se vad la TV.

Operatiunea monstru (1976) – 12 aprilie, ora 20:20. Filmul spune povestea unui grup de 5 prieteni care isi iau o vacanta de cateva zile fara stirea sotiilor. Cei 5 prieteni isi fac vacanta in Delta Dunarii si se relaxeaza la pescuit si vanatoare. Trei prieteni care sunt pasionati de pescuit se intrec intre ei. Cine va prinde cel mai mare peste?

In acest film ii vom revedea cu placere pe unii dintre cei mai emblematici actori romani, printre care Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru si altii. Operatiunea Monstru are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,6.

Brigada Diverse intra in actiune (1970) – 19 aprilie, ora 20. Acesta este primul film din seria Brigada Diverse. Filmul urmareste o echipa de politisti care rezolva o serie de cazuri diverse, cum ar fi furturi de catei, crime si altele.

In acest film de comedie ii vom revedea cu placere pe Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Puiu Calinescu, Dem Radulecu, Jean Costantin, Iurie Darie si altii. Brigada Diverse intra in actiune are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,6.

Filmele Brigada Diverse vor fi difuzate pe Focus Sat TV

Brigada Diverse in alerta (1971) – 26 aprilie, ora 21:45. In acest film, Brigada Diverse opreste o femeie neidentificata care cumpara tablouri si alte produse alimentare cu bani falsi. Al doilea caz de care se va ocupa Brigada Diverse in acest film este un grup de femei care se numesc Vaduve cu termen redus, care pacalesc oameni naivi si le fura noaptea toate obiectele de valoare din apartamente cu ajutorul camioanelor.
BD in alerta are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,6.

Brigada Diverse la munte si la mare – 3 mai. In ultimul film din seria Brigada Diverse, echipa va destructura o banda de furnizori de droguri care isi transporta drogurile prin vama veche. Al doilea caz de care se vor ocupa este despre un pictor amator care reproduce icoane valoroase de pe la bisericile retrase aflate la munte. Acest pictor amator fura icoanele valoroase din biserici si le inlocuieste cu copii facute de el.

Filmul BD la munte si la mare are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota. 8,6.

Aceste 4 filme romanesti se pot urmari si pe aplicatia Focus Sat, sectiunea biblioteca VOD.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.