Cu toate acestea si Esti primavara mea – Netflix
In acest material va vom recomanda cateva seriale asiatice disponibile pe Netflix in luna august.

Dragoste, casatorie si divort (Love ft Mariage and divorce) – din 8 august – sezonul 2.  Sezonul 2 al acestui serial are 16 episoade. In acest serial il vom intalni pe actorul Sung Hoon. Serialul spune povestea a 3 femei de varste diferite, casatorite, care trec prin acelasi cosmar al unei femei maritate si anume divortul. In sezonul 2, cele 3 femei vor afla ca sotii lor au cate o aventura cu alte femei (amante). Pe Sung Hoon il mai putem vedea tot pe platforma Netflix in productiile: My Secret Romance sau The sound of your heart: Reboot.

Pe urmele dezertorilor (D.P.) disponibil din 27 august. Este un serial de actiune in care un caporal si un soldat pleaca la vanatoare de dezertori. Acest serial este adaptarea unui serial asiatic numit D.P. Dog Days 2021 (Ziua cainilor) ce va fi pe Netflix in cursul acestui an.

Cu toate acestea (Nevertheless) – din 29 august, disponibil pe Netflix. Acest serial este o comedie romantica dar total diferit fata de ce se stie despre serialele de dragoste coreene. Concret, in acest serial nu vom vedea o poveste de iubire clasica ci va fi o relatie de prietenie cu beneficii intre un baiat si o fat. O femeie cu inima zdrobita care nu mai crede in dragoste are o relatie cu beneficii cu un tanar student care nu doreste sa se implice intr-o relatie serioasa ci doreste mai mult o aventura. Rolul masculin este interpretat de Song Kang. Seria Cu toate acestea are 10 episoade.

Cu toate acestea si Esti primavara mea – Netflix

Esti primavara mea (You are my spring) – disponibil pe Netflix din 31 august. Serialul are 10 episoade si spune povestea de dragoste intre un baiat si o fata care se intalnesc din intamplare, cei doi find implicati intr-o crima. Cele 2 roluri principale sunt interpretate de actorii: Kim Dong Wook si actrita/solista Seo Hyun-Jin. Seo este in varsta de 36 de ani si este foarte apreciata de publicul asiatic.

Pe langa aceste seriale asiatice va vom recomanda cu caldura filmul romantic Ultima scrisoare de Dragoste (The last letter from your love). Acest film este disponibil pe Netflix din 23 iulie si are in distributie actori de foarte mare calibru: Shailene Woodley, Felicity Jones si Callum Turner sunt doar cativa dintre actorii acestui film. Filmul este realizat dupa cartea scriitoarei Jojo Moyes.

Ultima scrisoare de dragoste prezinta 2 povesti de dragoste petrecute in vremuri diferite. O poveste petrecuta in anii ’60 in Riviera Franceza si o poveste petrecuta in zilele noastre in Londra. Povestea de dragoste din anii ’60 este povestea dintre o femeie stilata, Jennifer Stirling, si un ziarist Anthony O’Hare. A 2-a povestea de dragoste din Londra este intre ziarista Ellie si Roy Macallan care dau peste scrisorile de dragoste din anii ’60 dintre Jennifer si Anthony O’Hare. Filmul este regizat de Augustine Frizzell.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.