Culoarea prieteniei – miniserie italiana TVR 2
TVR 2 va difuza o noua miniserie italiana numita Culoarea prieteniei (I colori della vitta – 2005) regizata de Stefano Reali.

Miniseria in doua parti Culoarea prieteniei prezinta povestea a doua prietene, Adua (Nancy Brilli) care doreste sa devina actrita si Giulia (Alessandra Martines), o pianista stralucita. Relatia lor de prietenie va fi pusa la incercare din cauza mamei uneia dintre ele si a unui barbat pe nume Luca (Gabriel Garko).

Adua si Giulia se intalnesc pe platourile de filmare ale unui film din Cinecitta. Cele doua au origini diferite, Adua provine dintr-o familie saraca, este calma, dominata de mama ei (Dora), o femeie fara scrupule care viseaza la un viitor glorios pentru fiica sa.

Giulia este singurul copil al unei familii bogate si este pe cale sa se casatoreasca cu iubitul ei Vito. Ea se afla in Roma pentru a o inlocui pe prietena sa (Linda), care este muziciana in filmul la care participa si Adua.

Atunci cand tatal Aduei moare fara a putea dezvalui secretul care l-a tinut departe de fiica sa, Adua o suna pe Giulia care nu o duce nici ea prea bine: in ziua nuntii descopera cine este cu adevarat sotul sau.

Protagonistii acestei miniserii sunt Gabriel Garko (Pacatul si rusinea – 2010, In apararea fiului – 2016, ambele seriale au fost difuzate in trecut de TVR), Alessandra Martines (Chance or coincidence – 1998) si Nancy Brilli.

In serial vom vedea si alti actori precum Giovanna Ralli (We All Loved Each Other So Much – 1974, The Mercenary – 1968), Jean Sorel (The Day of the Jackal – 1973, Belle de Jour – 1967), Armando De Razza (The Day of the Beast – 1995), Glauco Onorato, Angelo Maresca sau Maurizio Di Carmine (The App – 2019).

Culoarea prieteniei – miniserie italiana TVR 2

Premiera miniseriei in doua parti va avea loc pe TVR 2 sambata, 6 noiembrie, de la ora 22:10. Reamintim ca in ultimele doua weekenduri a fost difuzata o alta miniserie italiana in doua parti cu Gabriel Garko, Secretul ochilor verzi (2001).
Pe IMDb, Culoarea prieteniei are doar 10 recenzii din care a rezultat nota 6. Durata fiecarei parti este de 100 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Un film captivant și jucat foarte bine de Gabriel Garko!
    Mulțumim TVR 2 pentru aceste seriale cu GABRIEL GARKO!
    Sperăm să difuzeze cât mai multe cu magistratul actor!