Pro Cinema aniverseaza 19 ani de emisie
Pe 19 aprilie, postul de televiziune Pro Cinema aniverseaza 19 ani de emisie. In acest material vom detalia ce filme va difuza de ziua aniversara.

Murder on the Orient Express / Crima din Orient Express (2017) – miercuri, 19 aprilie, ora 20:30. Filmul Crima din Orient Express este realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de Agatha Christie. Intr-un tren care calatoreste prin Europa sunt prezenti treisprezece calatori. In acel tren, in timpul calatoriei are loc o crima.

Cel mai renumit detectiv din lume, Hercule Poirot (Keneth Branagh), aflat din intamplare in acel tren va trebui sa descopere cine este criminalul inainte ca acesta sa comita o noua crima.

Romanul Orient Express a fost cel mai bine vandut roman al scriitoarei Agatha Christie. Filmul are durata de o ora si 54 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Seven Psychopaths / Sapte psihopati si un caine (2012) – miercuri, 19 aprilie, ora 22:45. Marty (Colin Farrell) este un scenarist care doreste sa dea lovitura cu un scenariu de film bomba insa el nu are inspiratie. Fara sa vrea, Marty va scrie un scenariu de film ce va face furori. El se va incurca fara voia sa intr-o poveste de furt.

Doi prieteni de-ai lui Marty, Hans (Christopher Walken) si Billy (Sam Rockwell), vor fura un caine ce apartine unui mafiot din Los Angeles pe nume Charlie (Woody Harrelson). Pentru ca isi iubeste foarte mult cainele, Charlie va incepe cautarile cainelui si pedepsirea celor care i l-au furat.

Pro Cinema aniverseaza 19 ani de emisie
Filmul Sapte psihopati si un caine are durata de o ora si 50 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

O alta surpriza  pregatita de Pro Cinema telespectatorilor o reprezinta serile de joi care sunt dedicate filmelor de actiune. In urmatoarele doua seri de joi ale lunii aprilie, Pro Cinema va difuza seria de filme in care Matt Damon il interpreteaza magistral pe Jason Bourne in filmele Ultimatumul lui Bourne (joi, 20 aprilie, de la ora 20:30) si Mostenirea lui Bourne (27 aprilie, ora 20:30.

Reamintim ca varianta HD a postului Pro Cinema a intrat in grila Digi pe 11 aprilie. In acest moment toti marii operatori de telecomunicatii au in grilele lor varianta HD Pro Cinema.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII