Cum explici asta – sezonul 2 pe History Channel
In acest material va vom face cateva recomandari de documentare difuzate in octombrie pe postul History Channel.

Arme nascute din foc – sezonul 8 – din 4 octombrie, de la ora 20, in fiecare zi de luni. In sezonul 8, forja se incinge cu provocari noi si inedite. In fiecare episod, 4 concurenti se intrec in a face cele mai reusite arme. Concurentii trec prin diferite provocari eliminatorii folosind uneltele puse la dispozitie de organizatori. In fiecare proba eliminatorie, concurentii vor fauri cate o componenta din arma finala. Vor fi construite cele mai cunoscute arme din istorie cum ar fi: macetele amazoanelor, lamele San Mai japoneze, sau lopetile speciale folosite de fortele speciale rusesti.

Dupa ce vor termina de facut armele, acestea vor fi supuse la probe grele de rezistenta de catre specialistii emisiunii J Neilson, Doug Marcaida, David Bacher. In finala se vor califica 2 concurenti, care vor construi o arma legendara. Dintre acestia, unul va castiga titlul de campion Arme nascute din foc. Fiecare episod al documentariului Arme nascute din foc are o durata de 60 de minute.

Extraterestri antici – Top 10 – din 26 octombrie, in fiecare zi de marti, de la ora 22. Emisiunea Extraterestri antici – Top 10 prezinta cele mai interesante momente din toate cele 13 sezoane ale seriei de documentare Extraterestri antici. In acest top vom vedea cele mai interesante situri si artefacte descoperite pe pamant dar si o trecere in revista a intalnirilor cu extraterestri. Emisiunea Extraterestri antici verifica teoria care sustine ca extraterestri viziteaza pamantul de foarte mult timp.

Fiecare episod al emisiuni va raspunde in profunzime la intrebarea: Oare fiintele inteligente din spatiu au vizitat Pamantul cu mii de ani in urma? Durata fiecarui episod este de 60 de minute.

Cum explici asta – sezonul 2 pe History Channel

Cum explici asta? – sezonul 2, din 27 octombrie, in fiecare zi de miercuri, de la ora 21. Aceasta serie de documentare analizeaza dovezi despre cele mai misterioase fenomene si creaturi inexplicabile cum ar fi: Bigfoot, OZN-uri, sunete sau mutatii din adancuri. Aceste dovezi se gasesc aproape peste tot insa nu se stie daca sunt adevarate.

Gazda emisiunii Cum explici asta?, Tony Harris, va porni in cautarea raspunsurilor, nu ia nimic de-a gata ci va analiza fiecare detaliu, va cauta sursa informatiei, aceasta find anonima de cele mai multe ori. In aceasta emisiune se scot in evidenta dovezile credibile si nu se accepta falsurile.

Update 08.10.2021: Data lansarii sezonului 2 al productiei Cum explici asta? a fost amanata pentru un termen ce va fi comunicat ulterior de reprezentantii postului;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU