Cum sa cumperi cheie Windows 10 Pro OEM pentru 16$? Reduceri de pana la 25% folosind codul MAX25
Daca intentionati sa folositi Microsoft Windows 10 Pro, Windows 11 Pro sau Microsoft Office 2019 sau alte produse activate, in acest articol vom mentiona cum puteti obtine o cheie pentru aceste produse la un pret redus.

Platforma online vip-scdkey.com ofera din 2008 o modalitate rapida si sigura pentru a achizitiona coduri pentru jocuri (Steam, Origin, Uplay), sisteme de operare sau solutii business precum Microsoft Office. Cheile si codurile se trimit pe e-mail in 10 minute.

In prezent, platforma ofera reduceri semnificative la diverse chei si coduri, printre care vom mentiona:

Acestia sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a comanda produsul dorit:
Adaugam in cos produsul si cream un cont nou:

Apoi, folosim codul MAX25 pentru reducerea finala:

Mai departe, veti efectua plata, veti vedea statusul comenzii si veti putea activa produsul folosind codul primit pe e-mail:

Acestea sunt cateva jocuri reduse in prezent: Resident Evil 3, Warhammer Vermintide 2, Horizon Zero Dawn, Mafia Trilogy, Age of Empires II: Definitive Edition, Fifa 21, The Sims 4, Simcity, Battlefield V, Dead Space 3, Far Cry 6, Watch Dogs, Assassin’s Creed Valhalla, Assassin’s Creed Origins si altele.

Tot pe vip-scdkey putem gasi echipamente periferice pentru gaming de la branduri mai putin cunoscute (Edifier, Dareu, Autofull, Motospeed sau Lifesmart), dispozitive precum casti, scaune gaming, tastaturi, mousi si alte accesorii.

Pentru orice situatie intampinata, reprezentantii platformei pot fi contactati prin modalitatile de contact prezente pe site, e-mail sau chat live.

Daca ati achizitionat un produs de pe aceasta platforma, care a fost experienta voastra?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. am folosit o cheie acum 3 ani tot de pe un site ceva cu urcdkey si a mers bine dar tre sa le prinzi la pret bun ca uneori sunt mai scumpe ca pe emag

    • Poti mentiona de ce consideri asta? Ai testat o astfel de solutie si nu ti-a functionat? Persoanele cu care am discutat si au folosit astfel de coduri de activare (chiar si de pe alte platforme), nu au avut probleme si au fost multumiti.

      • Am luat o keye digitala de pe net și m-a ținut licenta cu factura cu tot fix 2 ani, pe urmă „Windows neachitate, ecran negru, etc…”. Nici cele de pe eMAG nu prezintă siguranță, sunt key-uri de pe la PCuri nevândute cu licenta care la un anumit număr de luni se mai vând încă odată și tot asa.