Familia e sacra: sezonul 2 va aparea anul acesta pe Netflix

Familia e Sacra (titlu original in limba spaniola: Sagrada Familia) este un serial spaniol difuzat pe platforma de streaming Netflix creat de Manolo Caro. Acesta este cunoscut si pentru productiile cinematografice La casa de las flores (scenarist, 2018-2020), La vida inmoral de la pareja ideal (scenarist, 2016), Elvira, te daria mi vida pero la estoy…In anul 2019, Manolo Caro a castigat premiul acordat directorului unui serial pentru serialul La casa de las flores din partea PRODU Awards.

Serialul de drama si thriller Familia e sacra a obtinut nota 6,5 pe IMDb si are cota de popularitate 4838. Seria a fost nominalizat la premiile Fotogramas de Plata pentru cel mai bun actor de televiziune, cea mai buna actrita de televiziune si cel mai bun serial spaniol. Primul sezon a fost lansat la data de 14 octombrie 2022, iar cel de-al doilea sezon va aparea in octombrie 2023 pe Netflix.

Subiectul serialului este o familie compusa din femei care sunt, toate, mame. Actiunea incepe in anul 1998 in Menilla, iar apoi se muta in cartierul Fuente del Berro din Madrid. Trecutul tulbure al uneia dintre femei, Gloria, care este mama singura si traieste cu fiul ei si dadaca acestuia, Aitana, ameninta relatiile de prietenie dintre ele. Trecutul le prinde din urma, insa femeile ar face orice pentru a-si proteja copiii. Ele se compara cu scorpionii, fiind la fel de flexibile si veninoase cand vine vorba de a-si ocroti urmasii.

Familia e sacra: sezonul 2 va aparea anul acesta pe Netflix

Personajele principale sunt Gloria, Caterina, Aitana, Blanca, Alicia, German, Abel, Marcos si Pedro. In rolul Gloriei o vedem pe actrita Najwa Nimri, cunoscuta din productiile: Deschide ochii (1997, Nuria), Lucia si sexul (2021, Elena), Los amantes de Circulo Polar (1998, Ana) sau Vis a vis (2015-2019, Zullema).

Actrita Najwa Nimri a castigat pana acum 10 premii pentru actorie, precum: cea mai buna actrita de televiziune in serialul Fabrica de bani (2022) si in serialul Vis a vis (2019) acordate de catre Fotogramas de Plata, cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial TV sau o miniserie (2022, Fabrica de bani) acordat de The Platino Awards for Iberoamerican Cinema, precum si premiul Grand Honorary Award acordat in 2020 de catre Sitges- Catalonian International Film Festival.

In rolul Caterinei o vedem pe actrita Alba Flores, cunoscuta publicului pentru rolurile din Vis a Vis (2015-2019, Saray), Fabrica de bani (2017-2021, Nairobi), Maricon perdido (2021, Lola). Alba Flores a castigat pana acum 4 premii pentru rolurile din serialele Fabrica de bani si Vis a vis.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.