Sunt celebru, scoate-ma de aici! – sezonul 2 la Pro TV
In toamna, pe Pro TV va reveni al 2-lea sezon al emisiunii concurs Sunt celebru, scoate-ma de aici!. In acest material vom detalia tot ce stim despre sezonul 2.

Sunt celebru, scoate-ma de aici! este un format international numit I’m a celebrity, Get me out of here!. Primul sezon a fost difuzat in Romania de Pro TV in 2015 si a fost filmat in Africa de Sud, fiind prezentat de Cabral si Mihai Bobonete.

Cum se desfasoara jocul: 12 concurenti sunt izolati intr-o insula fara acces la tehnologie si sunt pusi sa isi infrunte cele mai teribile fobii din viata lor prin diferite probe. La sfarsitul concursului se va alege regele si regina junglei.

Iata care sunt schimbarile aduse in al 2-lea sezon:

  • emisiunea se filmeaza in Republica Dominicana
  • actorul Mihai Bobonete a fost inlocuit de Adela Popescu, ea va prezenta emisiunea alaturi de Cabral

Lista de vedete a participantilor (in numar de 12) este foarte interesanta si diversificata, cuprinzand vedete din diverse domenii, de la sportivi, cantareti, jurnalisti la actori: Lidia Buble (cantareata), Anisia Gafton (actrita), Tania Popa (actrita), Ruxxi (creator de continut), Mara Banica (jurnalista), Bia Khalifa (cantareata), Giani Chirita (fost fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptator MMA), Alex Bogdan (actor), Razvan Botezatu (influencer) si Cornel Palade (actor).

Sunt celebru, scoate-ma de aici! – sezonul 2 la Pro TV

Prezentatorii Adela Popescu si Cabral au publicat imagini pe conturile lor Instagram in care cei 12 concurenti sunt invitati la cina unde vor manca unele din cele mai ciudate preparate, cu paianjeni, tarantule si serpi dar si cu imagini din cadrul unor probe pe care cei 12 concurenti le vor parcurge. Intr-o proba, cativa concurenti sunt bagati intr-o cutie alaturi de serpi.

Primul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost castigat de Catalin Morosanu, luptator de kickboxing si boxer. Ramane de vazut cine va fi numit regele si regina junglei in sezonul 2.

Emisiunea concurs Sunt celebru, scoate-ma de aici! va intra in grila de toamna Pro TV.  Televiziunea este in pachetul de baza al tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.