Cupele europene de handbal 2020-2025 pe Digi Sport si Look
Digi Sport va transmite live urmatoarele 5 sezoane ale cupelor europene de handbal masculin si feminin, conform unui comunicat remis catre media-max.ro. Look a anuntat, tot astazi, achizitia drepturilor pana in 2025 pentru retransmiterea acestor competitii.

Competitiile se vor putea vedea atat la televizor cat si pe aplicatia Digi Online pe posturile Digi Sport. Astfel, Liga Campionilor EHF Feminin, Cupa EHF Masculin, Cupa EHF Feminin, Liga Campionilor EHF Masculin se vor putea viziona live pe posturile Digi Sport si Look Sport.

Atat Digi cat si Look au anuntat achizitia drepturilor la 10 minute distanta unii de altii.
Digi Sport difuzeaza in exclusivitate si turneele WTA pana in 2023, plus alte competitii importante de fotbal precum Champions League, Europa League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga si competitiile interne romanesti (Liga 1, Liga a 2-a, Cupa Romaniei).

Cele mai importante competitii de handbal din urmatoarele 5 sezoane (2020 – 2025) se vor putea vedea atat in reteaua RCS – RDS (pe posturile Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4) cat si in alte retele de telecomunicatii pe posturile Look Sport si Look Plus.

Cupele europene de handbal 2020-2025 pe Digi Sport si Look
Echipele romanesti de handbal cat si vedete precum Cristina Neagu, Stine Bredal Oftedal, Nikola Karabatici si Mikkel Hansen vor putea fi vazute in actiune pe posturile Digi Sport si Look.

Reamintim ca Prima TV a primit recent acordul institutiilor CNA si Consiliului Concurentei pentru preluarea de catre Clever Business Transilvania, companie detinuta majoritar de Adrian Tomsa, care detine si posturile Look.

Prima TV a difuzat meciul din preliminariile Europa League, FCSB – FC Shirak, astfel incat exista posibilitatea sa vedem in viitor si alte competitii sportive pe acest post, desi in cadrul sedintei CNA a fost comunicat ca se va incerca pastrarea profilului generalist, cel putin pentru viitorul apropiat.

Voi ce parere aveti despre competitiile de handbal masculin si feminin care se vor putea vedea pe Digi si Look? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII