Serialul german Casa visurilor se vede la Epic Drama

Postul de televiziune Epic Drama va difuza un nou serial emblematic si interesant despre viata din Berlin dupa Primul Razboi Mondial. Serialul House of Promises / Das Haus der Träume / Casa visurilor (2022) se va vedea din 10 septembrie, de la ora 22.

Actiunea serialului Casa visurilor se petrece in orasul Berlin in 1920. In vremea aceea, Berlinul era un loc plin de nesiguranta si incertitudini, un loc in care predomina saracia si criminalitatea, cu toate acestea o tanara pe nume Vicky (Naemi Florez) vine in Berlin cu scopul de a-si intemeia o viata noua, ea spera sa gaseasca in Berlin un loc de munca si de ce nu, iubirea vietii si astfel sa isi intemeieze o familie.

Visul tinerei Vicky este spulberat rapid pentru ca in Berlin ea ramane rapid fara bani si nu isi gaseste un loc de munca. Dupa un timp, tanara isi gaseste un loc de munca la un magazin universal. Vicky isi va gasi si iubirea vieti, pe Harry (Ludwig Simon), un tip care provine dintr-o lume interzisa tinerei Vicky, o lume bogata.

Desi este bogat, Harry doreste sa cante la pian si pentru ca tatal lui ii interzice acest lucru, el se furisaza si canta la pian . Asa il cunoaste Vicky pe Harry si se indragosteste de el. Foarte curand, ea afla adevarul despre Harry, si anume ca este fiul unui patron de magazin universal. Cu toate ca cei doi tineri sunt constienti ca relatia lor nu va fi acceptata de societate si de tatal lui Harry (Arthur (Alexander Scheer), care va face tot ce poate pentru a destrama relatia dintre cei doi), ei vor lupta pentru iubirea lor.

Serialul german Casa visurilor se vede la Epic Drama

Serialul Casa visurilor este realizat dupa romanul TorstraBe1 scris de Sybil Volks. Casa visurilor este unul dintre serialele cu cel mai mare numar de personaje, nu mai putin de 108. Serialul a fost filmat in Berlin in 2021 in cartierul Scheunenviertel.

Pentru actrita Naemi Florez rolul din Casa visurilor este primul ei rol principal. Casa visurilor are 2 sezoane cu un total de 12 episoade, durata fiecarui episosd este de 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,2. Serialul va fi difuzat de Epic Drama in fiecare duminica ,cate un episod de la ora 22.

Epic Drama apartine companiei Viasat World si are licenta tematica – filme si seriale de epoca.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Am reușit să văd primul episod din acest serial și mi-a plăcut foarte mult. Din păcate ora de difuzare este târzie și reluările ale episoadelor nu există atât la ore mai accesibile, cât și în alte zile.