Data introducere Cinetube in grila Vodafone
Conform informatiilor afisate pe site-ul oficial Vodafone, in sectiunea grilei de programe, televiziunea Cinetube va fi introdusa in grila de programe sambata, 20 martie 2021.

Dupa introducerea posturilor Metropola TV, A7 TV, Party Mix, 24 Mix Teleshop, Traditional TV si Emi TV la nivel national, Vodafone ofera si data introducerii in grila a ultimului post nou intrat in lista must carry a anului acesta, Cinetube.

Reprezentantii relatii cu clientii Vodafone au confirmat ca urmeaza sa introduca Cinetube in grila inca de la introducerea celorlalte programe din lista must carry.

Cinetube este o televiziune care difuzeaza documentare si scurt-metraje avand 10% productie proprie iar restul procentului de 90% reprezentand productiile altor producatori. Se afla pe ultima pozitie pe lista must carry (40), pozitiile fiind ocupate in functie de rating, in cazul acestui post masuratorile fiind facute doar in perioada 15 – 31 decembrie 2020, fiind un program nou lansat.

Data introducere Cinetube in grila Vodafone
Licenta audiovizuala a televiziunii Cinetube este detinuta de Artfest Consulting, firma detinuta de Toboc Codrut, fost manager in cadrul companiei DCS. Licenta a fost acordata in luna august 2020.

Vodafone este unul dintre principalii operatori de servicii de telecomunicatii din tara, oferind in prezent servicii fixe (televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixa) si servicii mobile (telefonie mobila si internet mobil). In ceea ce priveste numarul abonatilor de televiziune, se afla pe locul 3 dupa Digi (RCS & RDS) si Telekom. Atat Digi cat si Telekom furnizeaza televiziune atat prin cablu cat si prin satelit.
Reamintim ca Vodafone a preluat abonatii si reteaua fixa a companiei UPC.

In prezent, Vodafone are printre cele mai bune grile de programe din tara insa, unul din posturile eliminate recent din grila, The Fishing & Hunting Channel, a generat nemultumiri in randul multor abonati Vodafone.

Vom actualiza acest articol atunci cand Cinetube va fi introdus in grila Vodafone.
Voi ce parere aveti despre Cinetube, daca ati urmarit acest program de documentare pana in prezent?

Update 19.03.2021: Desi pe site-ul Vodafone era afisata data de maine, Cinetube a fost introdus in grila Vodafone in cursul diminetii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII