Creste pretul pachetului Familia la Focus Sat
Focus Sat majoreaza pretul pachetului de baza Familia cu 2 lei, astfel incat, din 1 noiembrie 2020, noul pret va fi de 37 de lei pentru o luna.

Majorarea pretului vine la scurt timp dupa ce Focus Sat a anuntat includerea serviciului online HBO GO in pachetul Cinema. Extraoptiunea Cinema contine posturile HBO SD/HD, HBO2, HBO3, Cinemax si Cinemax 2 la pretul de 16 lei pentru o luna.

Reamintim ca ultima majorare de pret a pachetului Familia a fost facuta incepand cu 1 august 2019, tot cu 2 lei, pretul anterior fiind 33 de lei, pe parcursul unui an (2019) in care toti operatorii de telecomunicatii au majorat pretul abonamentelor. Acum, dupa 15 luni, pretul pachetului de baza este majorat din nou.

Focus Sat este unul dintre principalii operatori de televiziune prin satelit (DTH) si se deosebeste de restul prin posibilitatea de reincarcare a cartelei pe 1, 3, 6 sau 12 luni, fara sa existe o perioada contractuala determinata de 12 sau 24 de luni ca la alti furnizori.

Desi alti operatori ofera posibilitatea de a semna contractul pe perioada nedeterminata, elimina toate beneficiile in acest caz (se plateste taxa de instalare sau activare, se platesc echipamentele, nu se aplica promotii, gratuitati, etc) astfel incat suntem obligati sa optam pentru perioada contractuala.

Atat achizitia echipamentului Focus Sat cat si reincarcarea cartelei se pot face online. Putem reincarca o cartela Focus Sat prin una dintre urmatoarele modalitati:

 • Reincarcare online (card bancar sau cod PIN)
 • Cartela sau voucher
 • Reincarcare telefonica (cod PIN)
 • Reincarcare asistata de un agent
 • SMS

Creste pretul pachetului Familia la Focus Sat
Acestea sunt preturile abonamentelor si extraoptiunilor Focus Sat:

 • Familia 37 RON
 • Cinema 16 RON
 • Mozaic Plus 12 RON
 • Activ 11 RON
 • Panonia 9 RON
 • Filmbox 7 RON
 • Antena Play 5 RON

Voi ce parere aveti despre majorarea pretului pachetului Familia cu 2 lei? Veti continua sa activati acest pachet si la 37 de lei pe luna? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

29 COMENTARII

 1. Mai dar nesimtitii astia de la FocusSat au scumpit din nou ! Au trecut de la 37 la 38 pt pachetul Familia pe care l-au redenumit Acces ! Si nici nu au anuntat pe nimeni ! De data asta chiar ii parasesc pt Digi fara nici o penalitate ! Niste nesimtiti !

 2. Ma nene…astia nu e sanatosi la cap, am mai zis-o si o mai zic. Raportat la grila (aka canalele oferite) au cele mai nesimtite preturi din RO. Daca pana acum era maxim de dificil de digerat 35lei/luna pentru o grila vai mama ei, cu 3 canale HD in pachetul de baza in (ATENTIE) 2020, acum pot sa bage de la 1 noiembrie si 10, chiar 15 canale HD in Familia si tot e nesimtit de scump.

  Da-o-n ma-sa, ca asa zisele „beneficii” ale FocusSat (adica preplatitu’ si incarcatu’ cand vrei care oricum era discutabil, ca altceva io nu mai vad in meniul lor) au zburat de mult. Si daca am o „casa de vacanta” unde nu prea stau…si daca ma plimb cu TIR-u’ prin Europa…si daca vreau sa am HBO sau Mozaic in plus numai de sarbatori…si daca si daca si daca…apoi am variante muuuult mai bune decat sa le dau astora 37 de lei pe luna. Ori ca arunc un streaming din aplicatia altui furnizor pe un chromecast sau mi box sau firestick sau whatever, ori ca sunt de-a dreptul dement si cand ma duc la casa aia de vacanta iau decodorul de acasa in sacosa si doar il leg la o antena lasata la casa aia, ori ca ma duce capu’ si mai cer un decodor suplimentar de operatoru’ de acasa doar ca sa-l folosesc din an in paste p-acolo sau pe unde-l mai folosesc eu…si tot nu le dau 37 de lei pe luna.

  Am mai zis-o si o mai zic: daca vor sa inchida sandramaua, exista metode mai simple…nu gainarii d-astea extra-low-level…

 3. Este trist ca maresc in fiecare an. Televiziuinea lineara este intr-o cadere abrupta de un timp.
  Este oricum scump pentru calitate/grila ce ofera parerea mea.

  • A ajuns destul de mare pretul pachetului de baza Familia.
   Digi ofera pachetul Baza la 25 de lei, diferenta foarte mare de pret. Ce-i drept, nu are o grila la fel de buna, dar totusi.

  • Ramane de vazut, mai mereu cand au marit pretul au venit cu ceva nou, ori au marit pretul pentru a mentine unele canale in grila exemplu cand au marit pretul sa mentina posturile look. Nu este exclus ca si acum sa vina cu noutati in grila cei de la Focus Sat din 1 noiembrie. Parerea mea.

   • Nu sunt așa sigur că vor veni cu ceva nou la grilă .

    Dată trecută au mărit prețul ca să mențină Look Sport și Look Plus în bază , dar cele două au /aveau (nu știu cum e situația acum) majoritatea competițiilor codate

    • Asta am scris si eu ca ori au marit pretul pentru a mentine unele posturi ( insa atunci au dat comunicat despre asta) ori au introdus posturi noi. Acum cateva zile au venit cu un comunicat ca vor ramane pe Thor 5,6 cu UPC Direct HU si Focus Sat RO si ca in curand vor introduce si posturi in HD dar nu au dat o data exacta cand vor introduce posturi in hd

 4. Bine nu prea este, mai ales ca programele de sport șanț relativ puține și slabe iar imaginea indiferent de televizorul utilizat nu-i prea grozava.

 5. NU…RENUNT LA FOCUS SAT…AU CEL MAI MARE TARIF LA PACHETUL DE BAZA FAMILIA..UNDE NU AU DE CAT 3 PROGRAME HD..PRO TV…ANTENA 1..SI TVR 1…NU MERITA…TREC PE DIGI…ACELEASI PROGRAME 18 HD LA 22 LEI…SA VINA SA-SI IA JUCARIILE……

 6. Scumpesc tarifele aiurea. Curentul s-a redus, interesul, audienta publicului pentru posturi tv este in scadere ca auaparut platforme online cu filme si muzică, partea asta de tv prin cablu sau satelit are zilele numărate odată cu extinderea internetului.