Clever Media va lansa Look Sport 1, Look Sport 2 si Look Sport 3

Clever Media va lansa programele Look Sport 1, Look Sport 2 si Look Sport 3, astazi fiind aprobata de catre Consiliul National al Audiovizualului solicitarea celor de la Clever Media pentru licentele audiovizuale prin satelit si retele de comunicatii electronice pentru cele 3 posturi, variantele SD si HD.

Totodata, a fost aprobata solicitarea de a transforma programul Look Sport din post generalist in post cu tematica sportiva. Programul Look Plus va ramane un program generalist. De asemenea, televiziunea Profit.ro va emite in format HD.

Reamintim ca programul Look Sport a fost redenumit din Look TV, moment in care si-a schimbat si sigla. La acea data, Adrian Tomsa, actionarul Clever Media Network, declara la acel moment urmatoarele: „In prima etapa vom schimba doar denumirea. Intenționam, probabil in scurt timp, sa venim cu solicitarea unor noi licente strict pe sport pe care le incercam sa le adaugam la portofoliul nostru. Exista mult continut de sport pe care avem drepturi.”

Clever Media va lansa Look Sport 1, Look Sport 2 si Look Sport 3

Programele Look Sport si Look Plus se afla in extraoptiuni separate la urmatorii operatori:

 • Telekom: extraoptiunea Telekom Sport Plus care contine programele Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si Look Plus;
 • UPC: pachetul Sport care contine 10 programe: LookSport, Look Plus HD, Trace Sport Stars, Motorvision HD, Fight Box, LookSport HD, MyZen HD, Trace Sport Stars HD, Motorvision;
 • Orange: pachetul Look;

La RCS – RDS (Digi) si Akta momentan programele Look Sport si Look Plus se afla in continuare in pachetele digitale. In acest moment pe Look Sport sunt emise competitii sportive importante precum Champions League, Europa League, Liga I, Cupa Romaniei, Superlig si Primeira Liga.

Clever Media va lansa Look Sport 1, Look Sport 2 si Look Sport 3

Voi ce parere aveti despre intentia Clever Media Network de a lansa programele Look Sport 1, Look Sport 2 si Look Sport 3?

Update 16.06.2019: Programele Look Sport 1, Look Sport 2 si Look Sport 3 ar urma sa se lanseze pe 01 iulie 2019; Multumiri lui Bebe pentru informatii;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

18 COMENTARII

 1. LookSport 1,LookSport 2 si LookSport 3 vor intra pe Digi Rcs Rds,Telekom si Upc conform siteul realitatea net,

  m.realitatea.net/digi-rcs-rds-telekom-upc-3-posturi-tv_2187852.html

  • Alin te contrazic putin pe saitul realitatea nu scrie ca vor intra pe digi telekom si upc. Zice asa pe langa digi telekom si upc cu,cele ppv vom mai avea inca 3 posturi sd si hd. Dar nu scrie in material ca vor intra la cele 3 compani,in material scrie doar ca au primit licenta. Citeste bine materialul.

 2. La Digi TV,posturile LookSport si LookPlus,functioneaza gratuit in pachetul de baza din anul 2015,cel mai probabil posturile LookSport1,LookSport2 si LookSport3 vor intra si la Digi TV si cel mai probabil vor fi gratis,ca si cele 2 mentionate de mine mai sus

 3. O initiativa apreciabila impotriva celor de la telekom si digi care au cam pus monopol pe tot sportul din audiovizualul ramanesc. Daca vrei sa vezi ceva anume din sport trebuie sa fi abonat la una din cele doua retele in momentul de fata.

   • Ok ! Poate le face o surpriză Telekom abonaților DTH prin introducerea lui LookSport 1 , LookSport 2 și LookSport 3 în grila și poate le da la liber pentru abonații TV M , nu să le bage în pachetul Telekom Sport +

    • Da probabil la telekom posturile look 1,2,3 vor fi in pachetul telekom sport plus. Depinde cum se vor intelege cand vor trebui cei de la telekom sa cumpere drepturile de transmisie a meciurilor din liga 1 pentru telekom sport. Digi le va asigura ca si pana acum transmisia meciurilor, plus ca este posibil ca digi sa le dea si cateva turnee de tenis, si meciuri din alte campionate. Din declaratia domnului Tomsa eu asta inteleg cand spune ca vor da tenis si ligue 1 la liga si seria a. Se stie ca, turneele de tenis wta au fost luate de digi pana in 2021 si meciuri din ligue 1 la fel. Doar printr-o intelegere cu digi poate lua cei de la look meciuri. Se stie prietenia dintre domnul Tomsa si domnul Tezari. asa ca ,cei mai castigati vor fi abonatii akta si probabil digi. Doar la aceste companii posturile look nu sunt introduse in pachete suplimentare, la akta este si domnul Tomsa actionar, iar la digi sunt la liber datorita prieteniei. Este doar o parere personala. La fel cred ca atunci cand vor aparea cele 3 televiziuni abonamentul pachetului look, la operatori care au aceste televiziuni in pachete suplimentare va creste. Repet este doar o parere, vom vedea ce va fi.