Destinati Iubirii – telenovela noua pe Acasa

Postul de televiziune Acasa va difuza o noua telenovela mexicana interesanta. Noua telenovela se intituleaza Eternamente Amandonos / Destinati iubirii (2023) si a inceput sa fie difuzata din 11 septembrie, de la ora 13, de luni pana vineri.

Destinati iubirii este o adaptare a serialului turcesc Mireasa din Istanbul. Aceasta este o poveste clasica si cunoscuta in lumea telenovelelor, pentru ca spune povestea de iubire dintre doi tineri care fac parte din paturi sociale diferite, care se intersecteaza, se indragostesc instant, vor sa se casatoreasca insa cei apropiati le pun piedici.

Paula Bernal (Alejandra Robles Gil) si Rogelio Iturbide (Marcus Ornellas) sunt doi tineri care se intalnesc, se indragostesc nebuneste unul de celalalt si iau decizia de a se casatori in secret fara sa isi anunte parintii. Dupa nunta secreta, Rogelio o aduce pe Paula la conacul familiei lui si o prezinta drept sotia sa.

Mama lui Rogelio, Martina (Diana Bracho), care este o femeie ce doreste sa comande totul  in casa si in viata fiului ei, nu este de acord cu aceasta casatorie si va face tot ce poate pentru a-i desparti pe cei doi tineri amorezi. Martina este o femeie care are principii invechite cu obiceiuri la fel de invechite, obiceiuri pe care fiul ei nu le-a respectat. Unul dintre aceste obiceiuri spune ca baiatul trebuie sa ia in casatorie pe fata care ii este aleasa de familie.

Destinati Iubirii – telenovela noua pe Acasa

Distributia serialului Destinati Iubirii este compusa dintr-un mix de actori pe care publicul i-a mai vazut si actori pe care publicul ii urmareste pentru prima data. Actrita Alejandra Robles Gil a mai jucat in telenovele ca: Iti ordon sa ma iubesti, Sa te ierte Dumnezeu, nu eu, Simplu Maria si altele. Marcus Ornellas a jucat in telenovele ca Falsa identitate, Monarca, Rubi, Te voi gasi, Te voi iubi si altele.

Serialul Destinati Iubirii are 120 de episoade grupate intr-un singur sezon. Durata fiecarui episod este de o ora fara reclame iar pe IMDb a obtinut nota 8,1. Serialul este produs de Televisa Univision.

Acasa tv apartine companiei Pro TV SA si are licenta tematica – filme si seriale. Grila postului este un mix de telenovele si seriale turcesti iar in weekend difuzeaza si cate un film artistic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII