Digi 24 a lansat proiectul Digi Context
Digi 24 a lansat sectiunea de podcast Digi Context in cadrul careia sunt realizate saptamanal podcasturi de Cosmin Prelipceanu, Catalin Nunu, Filip Standavid, Marco Badea, Robert Kiss si altii. Realizatorii podcasturilor din sectiunea Digi Context vor avea invitati de seama si vor discuta cele mai arzatoare subiecte cu invitati de seama.

Printre invitati se numara Alexandru Rafila si altii. Pana la momentul publicarii acestui material, in sectiunea Podcast Digi Context de pe site-ul Digi 24  sunt disponibile 12 podcasturi.
Digi 24 este unul dintre cele mai accesate site-uri de stiri din Romania.

Digipedia – editii speciale Digi World

Postul de televiziune Digi World va difuza in zilele de 24 decembrie si 31 decembrie editii speciale ale emisiunii Digipedia. In cadrul acestor editii se va face o recapitulare a schimbarilor aduse de stinta pe parcursul anului 2021 in anumite domenii.

In cadrul editiilor speciale ale emisiunii Digipedia, Alexandru Mironov va avea invitati din domeniile cele mai greu incercate in al 2-lea an de criza sanitara, digitalizare, medicina si turism. Aceste schimbari vor fi analizate de doctorul Bogdan Ivanescu, expertul in IT Alexandru Cosbuc Ionescu si antreprenorul in turism Razvan Pascu.

Emisiunea Digipedia Stiinta este difuzata in fiecare  zi de vineri de la ora 21 pe postul Digi World si este cea mai longeviva emisiune de pe postul Digi World, fiind prezenta in cadrul grilei postului din 2012.

RCS & RDS detine posturi precum Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi 24, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Film Now, U TV, 1 Music Channel, H!t Music Channel si posturile de radio: Digi FM, Digi 24 FM, Pro FM si altele.

Digi – contributie taxe si impozite – noiembrie 2021

Compania Digi a adus o contributie de 99 milioane de lei la bugetul statului in luna noiembrie. Aceasta suma reprezinte taxe si impozite. In luna octombrie compania a platit catre bugetul de stat suma de 111 milioane de lei reprezentand, de asemenea, taxe si impozite.  In trimestrul 3 al anului 2021 a fost achitata suma de 275 milioane de lei.

Compania Digi ocupa locul 1 pe segmentele de televiziune si internet fix in tara noastra. Digi pune la dispozitia romanilor servicii de televiziune, internet fix, telefonie fixa si mobila. In Romania mai sunt prezente companiile Orange, Vodafone si Telekom, companii ce ofera servicii de internet fix, mobil, cablu si telefonie mobila.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Nu cumva Prelipceanu a lucrat și la Observatorul Antenei 1, și la Antena 3 prin primăvara lui 2005, în teste?

    Gâdea a spus că Prelipceanu a lucrat doar o zi la ei.

    Acum 16 ani, era și un clip postat pe Facebook în care apărea Prelipceanu la Observatorul Antenei 1, dar a fost șters.

    Sursă: paginademedia.ro/2015/04/video-imagini-de-arhiva-jurnalistii-antenei-1-in-urma-cu-10-ani-lucian-mindruta-simona-gherghe-adelin-petrisor-gabriela-firea-si-andreea-berecleanu/ și evz.ro/gadea-dezvaluire-prelipceanu.html