Komi nu stie sa comunice si Blue period – Netflix
In acest material va vom recomanda cateva anime-uri disponibile in octombrie pe Netflix.

The Seven Deadly Sins: Cursed by Light / Cele 7 pacate de moarte: Blestemul Luminii (2021) – disponibil de la 1 octombrie. Filmul animat japonez Cele 7 pacate de moarte: Blestemul Luminii este facut dupa seria The Seven Deadly Sins (disponibil pe Netflix). Demon King a fost infrant iar lumea a revenit la normal. Insa aceasta normalitate nu va dura mult pentru ca o alianta magica ameninta omenirea iar Meliodas si prietenii sai trebuie sa intervina.
Filmul Cele 7 pacate de moarte: Blestemul Luminii are o durata de 1:19 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Scissor seven (2018) – sezonul 3 disponibil pe Netflix, din 3 octombrie. Wu Luqi este un asasin amnezic care doreste sa isi recapete amintirile si astfel viziteaza mai multe regate in speranta ca va descoperi ceva din trecutul sau. Serialul Scissor Seven are 3 sezoane cu un total de 34 de episoade iar durata unui episod este de 13 minute. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 8,3.

Pokemon The Movie: Secrets of the Jungle / Pokemon: Secretul junglei (2020) – disponibil pe Netflix din 8 octombrie. Un tanar pe nume Koko este crescut de pokemoni in jungla. Ash si Pikachu, prietenii lui Koko vor sa il duca pe Koko pe teritoriul oamenilor si astfel Koko va face cunostinta pentru prima data cu semenii sai.
Filmul Pokemon: Secretul junglei are o durata de 1:39 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Violet Evergarden: Filmul (2020) este disponibil de astazi pe Netflix. Daisy, nepoata Anei, gaseste scrisorile trimise bunicii sale de ziua ei. In aceste scrisori era scrisa legenda Violetei Evergarden. Acum 50 de ani, Gilbert Bougainvillea ii trimite Violetei o scrisoare. Violeta il credea mort pe Gilbert insa il iubeste pe acesta si pleaca in cautarea lui, ajungand pe o insula pentru a se revedea cu acesta.
Filmul Violet Evergarden are o durata de 2:20 ore iar pe IMDb a obtinut nota 8,5.

Komi nu stie sa comunice si Blue period – Netflix

Blue Period (2021), din 9 octombrie pe Netflix. Yatora Yaguchi este un elev frumos, destept care are multi prieteni. Intr-o zi, el intra in clubul de pictura a liceului si este fascinat atat de mult de un tablou incat doreste sa picteze si el. Prietenul sau, Ryuji, il sfatuieste sa se inscrie la Universitatea de Arte din Tokyo.

Netflix va adauga cate un episod pe saptamana in fiecare sambata. Un episod al serialului Blue Period are o durata de 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,4.

Komi can’t Communicate / Komi nu stie sa comunice va fi disponibil pe Netflix din 21 octombrie. Shouko Komi este o eleva frumoasa si foarte populara printre elevi cu toate ca ea are un defect, nu poate vorbi bine. Hitohito Tadano, un prieten de-al lui Komi, descopera ca ea are o problema in a comunica si doreste sa o ajute. Netflix va adauga cate un episod in fiecare saptamana.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.