Digi Mobil Share, Asociat si Zero eliminate fortat din oferta RCS-RDS

La 5 ani dupa introducerea taxei de mentenanta pentru telefonia fixa, foarte multi abonati RCS-RDS primesc o lovitura la fel de mare: incepand cu luna mai 2015, abonatii Digi Mobil Share, Digi Mobil Asociat si Digi Mobil Zero sunt fortati sa treaca la abonamentele Optim (cel mai ieftin fiind Optim 2, la 2 euro/luna, TVA inclus). Mai exact, abonamentele vechi enumerate mai sus nu vor mai fi disponibile abonatilor Digi.

Se pare ca acesta a fost motivul lansarii ofertei cu 50% reducere in primele 6 luni pentru abonatii Digi Mobil Share, Digi Mobil Asociat si Digi Mobil 0 care treceau la unul din abonamentele Optim pe o perioada de 24 de luni (campania s-a desfasurat atat prin agenti de teren cat si prin agenti de vanzari in sedii sau de catre operatori telefonic). Nu este deloc o coincidenta faptul ca oferta este valabila pana la sfarsitul lunii mai, dandu-le ragaz abonatilor cu abonamente vechi sa treaca la noile abonamente Optim cu un beneficiu (50% reducere in primele 6 luni).

Compania RDS a mai avut o tentativa de micsorare a abonatilor cu abonamente gratuite in momentul in care au fost deconectate numerele nefolosite de o perioada mai mare de timp (era nevoie sa apelam la relatii cu clientii pentru reactivarea numarului).

Abonamentele gratuite (Share, Asociat si Zero) au fost oferite la inceputul lansarii telefoniei mobile de catre RDS impreuna cu telefoanele Huawei (U1000S, U120S, U1220S) acestea din urma fiind de asemenea gratuite (in custodie o perioada buna de timp, iar in cele din urma au ramas proprietatea abonatilor).

Prin aceste noutati, compania sub brandul Digi isi continua campania agresiva de promovare a abonamentelor Optim si ramane de vazut cum se va proceda cu cei care refuza aceasta trecere la noua oferta – vor avea abonamentul marit automat (bineinteles, cu posibilitatea de denuntare a contractului de catre client) sau daca vor fi, pur si simplu, deconectate.

Vom reveni cu mai multe informatii despre ce se va intampla cu acele abonamente in momentul in care se vor intra in vigoare aceste modificari.

Update 10.01.2019: Cu o intarziere considerabila de cativa ani, compania Digi va elimina din martie 2019 abonamentele de telefonie mobila gratuite (Asociat si Share), fiind modificate automat la Digi Mobil Optim 2, pretul acestui abonament de 2 euro TVA inclus. Clientii vor primi notificari in facturi si cine nu este de acord, va putea rezilia abonamentul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.