Digi Online: intra toate posturile din must carry
Digi Romania a instiintat Consiliul National al Audiovizualului ca in curand va introduce in grila Digi Online intreaga lista de canale must carry. Conform noului aviz depus de Digi la CNA, grila OTT-ului Digi Online va avea un numar total de 144 de canale. In acest moment grila Digi Online are un numar de 109 canale TV, dintre acestea 26 de canale se afla in lista must carry.

In grila Digi Online vor intra un numar de 29 de canale aflate in lista must carry. Iata care sunt acestea: National TV, N24 Plus, Metropola TV, Inedit TV, Moldova TV, Euronews Romania, Bollywood TV, Credo TV, Alfa&Omega TV, Speranta TV, Atomic TV, Party Mix, Emi TV HD, TV-AS, Traditional TV HD, Orizont TV, Nasul TV, Apollonia TV, Sens TV, 24 Mix Teleshop, Shop On TV, Disco Mix, Exploris TV, Canal 33 HD, TeleMoldova Plus, Atomic Academy, Zoom TV, Melos TV si LinkPress.

Pe langa cele 29 de canale, Digi Online va mai avea in grila si canalele SRTV: TVR 3, TVR Cultural, TVR Sport, TVR Folclor si TVR Info. Prin introducerea acestor canale, grila Digi Online va insuma 143 de canale. Singura necunoscuta o reprezinta un canal TV, nu se stie numele postului.

Digi Online: intra toate posturile din must carry

Odata cu intrarea acestor canale TV, Digi Online este singura platforma de streaming TV care respecta in totalitate lista must carry. Celelalte platforme de streaming TV existente in Romania nu au in grilele lor canalele grupului Digi Romania, canale aflate in lista must carry: Digi 24, H!t Music Channel, 1 Music Channel su UTV. Aceste canale nu se afla in listele platformelor de streaming pentru ca Digi a refuzat sa isi dea acordul pentru preluarea acestor canale de catre platformele respective.

Pentru acest lucru, CNA a sesizat Consiliul Concurentei pentru incalcarea unor obligatii legale pe care Digi nu le respecta si este obligat sa o faca daca reprezentantii doresc sa aiba canale in lista must carry. Nici pana acum Consiliul Concurentei nu a dat un verdict oficial in legatura cu acest caz.

Tot printr-un aviz, Digi Romania a informat CNA-ul ca va introduce TVR Sport in grila DTH.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. In data de 11.04.2023 au iesit din grila nationala Canal 33, Global News, Exploris TV, IDA, Rapsodia TV, Kapital TV, Atomic Academy, Zoom TV, 24 Mix Teleshop, Melos TV, Rock TV și LinkPress. Cand vor fi reintroduse?

  • Kapital TV este în grilă doar în câteva județe.Canal 33 Global News Rock TV sunt disponibile în zona Ardealului,restul nu vor fi reintroduse.Vor fi disponibile doar pe Digi onlime dar puteți solicita în call center pentru introducere.

 2. Bolywood e făcut varză nu mai ști care clasic sau celălalt,cred ca intenționat au schimbat denumirea în clasic la cel din grila dvb-c,ca să nu îl scoată digi din grila,părerea mea!

  • Da Să schimbat doar sigla din colt ca este Bollyood Clasic dar nu este. Nu a fost nimic schimbat este același. Bollywood classic conține filmele bune vechi care erau pe casetele video 📼 VHS. Ar fi bine să fie introduse toate cele 3 Televiziuni Bollyood
   1. Bollywood classic
   2. Bollywood Film
   3. Bollywood Tv