Digi va introduce in grila BBC First HD, Love Nature 4k, Prima Sport 2 HD si M1, iese Duna
Impreuna cu factura aferenta lunii octombrie, Digi a trimis abonatilor si informari privind reorganizarea grilei de programe, impreuna cu lista grilei dupa reorganizare. Pe langa ordinea programelor care este schimbata radical, observam cateva noutati pe care le vom mentiona in acest articol.

Printre posturile noi ce vor fi disponibile in grila se numara BBC First HD, Love Nature 4k, Prima Sport 2 HD si M1 iar Duna va iesi din grila (fiind inlocuit de M1).

BBC First HD va fi disponibil in pachetul de baza pe pozitia 99 in sectiunea Film, este un canal din Marea Britanie care difuzeaza divertisment, de la filme de drama si comedii, la filme misterioase si de aventura. Va fi disponibil in premiera in Romania in reteaua RCS & RDS.

Postul de sport Prima Sport 2 este deja disponibil in reteaua de cablu Digi insa doar in format SD, urmand sa fie introdus si in format HD. Se va receptiona pe pozitia 15, in categoria Sport.

Digi va introduce in grila BBC First HD, Love Nature 4k, Prima Sport 2 HD si M1, iese Duna

Love Nature 4k difuzeaza documentare despre natura in format ultraHD, este printre cele mai solicitate posturi in reteaua Digi si va fi disponibil contracost, in extraoptiunea 4k, pe pozitia 252. Astfel, Digi ajunge la 3 posturi disponibile in format 4k. Pretul extraoptiunii este 5 lei pe luna.

Televiziunea maghiara M1 va inlocui Duna si va fi disponibila in categoria Internationale / Minoritati pe pozitia 203. M1 era deja disponibil in grila digitala de cablu insa doar in zonele cu grila maghiara. De asemenea, este disponibil si in grila DigiTV satelit.

In lista trimisa abonatilor observam cateva pozitii lipsa, 53, 55 si 71, toate trei fiind in categoria Informative. Este posibil ca pe aceste pozitii libere sa fie introdus pe viitor posturi noi.

Nici posturile Realitatea Sportiva HD, Realitatea Star HD, Aleph Business HD si Smart TV nu sunt trecute in PDF insa nu avem informatii daca acestea vor fi eliminate.

Voi ce parere aveti despre noua grila Digi?

Update 09.10.2022: In grila trimisa abonatilor de catre Digi sunt trecute si posturile Prima Sport 3 SD (in prezent doar varianta HD este in grila), RTL HD si TV2 HD;

Update 12.10.2022: BBC First HD, Love Nature 4k, Prima Sport 2 HD, M1, Prima Sport 3 si Radio Maria HU au inceput sa intre in grila, momentan doar in cazul scanarii grilei cu optiunea Altii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

85 COMENTARII

 1. Am deja 6 luni de când am renunțat la extraopțiunea 4K de la Digi. Televiziunea LOVE NATURE 4K este cu HLG, sau fără ? Bănuiesc că intuiți de ce întreb.

 2. Dar Shop On?Deci 24 mix Linkpress tv au rămas pe decodor în București?Atunci de ce 24 Mix este trecut in anumite zone la locale regionale?Grila analogică sa modificat?

  • Alex, eu ieri i-am raspuns unui user ce a spus alta persoana acum ceva timp si sa adeverit. Si anume citez: in decembrie in pachetul 4K va intra un canal de documentare . Intra Love Nature , ca preturile abonamentelor vor creste cu 5 lei ( baza cablu si internetul) Extraoptiunile : 4K din ianuarie vor creste cu 2 lei adica 7 lei HBO Maxpack creste cu 3 lei 18 lei. Digi Film Balcan Music Super One vor ramane la fel. Din ianuarie va aparea un nou pachet. Am terminat citatul. Ce am spus eu acum ceva timp: Love Nature 4K / HD vor intra . Pachetul baza digital analog va creste cu 2-3 lei. Extraoptiunile 4K si HBO Maxpack vor creste cu 2 respectiv 3 lei. Am mai spus ca pana la finele anului vor mai intra treptat cele 8 canale HD din aplicatie si 2 canale in ianuarie 2023 de la Discovery. Vom vedea cu cat se va mari abonamentul si cand.

 3. Cred ca aleph news cand nu o sa mai prindă lista must curry o sa fie zburat in secunda doi din grila. De asta cei de la digi sau judecat si muta acum 200 de posturi in loc de 1, a lui Sarbu. Acum e pe 68 Aleph.

  • Mai bine era pe 69. Am încercat de câteva ori sa ma uit pe postul acela, nu am rezistat mai mult de 10 minute, ma doare capul când ma uit la capetele alea mari pe ditamai ecranul. Este absurd rău gândirea aia de marketing cu fețe pe tot ecranul. Mortul de la groapa nu se mai intoarce, o fi vrut Sarbusa reînvie ProTv ul dar nu este Iisus😒

   • Posibil sa între când or sa mărească abonamentul digital. Nu-i vad pe ce-o de la Digi sa bage Animal Planet și ID care costa bani în loc sa bage Love Nature HD. Acum pe bune, ce ai alege între un post de calitate și 2 posturi bashite marca Discovery?

 4. Doamne ferește!… acum vad in pagina de pe factura, am în lista de posturi locale un post local care nu mai emite de peste 10 ani de zile, TV Brăila. Bine ca nu-mi baga și Mega TV.

 5. Ce părere sa am? Dtpdv. O mizerie în loc sa-i mute ăluia mizeria aia de post tv cu capatanile mari pe ecran lângă posturile de știri, sa ducă tvr2hd, primat v hd, b1tv hd, realitatea TV hd si alte HDuri unde le era locul, s-au apucat sa facă un rahat de grila. În loc sa muti maxim 10 posturi unde le este locul te apuci sa muti ca… 200 de posturi și le-ai mutat atât de bine ca a ieșit un mare 💩💩💩