Viata lui Mo va reveni pe Netflix pentru sezonul 2 (si ultimul)

Viata lui Mo este un serial de comedie cu un sezon cu 10 episoade a cate 30 de minute. Din fericire pentru fanii serialului, Viata lui Mo a fost reinnoit de catre platforma de streaming Netflix pentru cel de-al doilea si ultimul sezon. Serialul a obtinut nota 7,6 pe Imdb si are cota de popularitate 2306 in prezent.

Desi lansat in august 2022 in SUA, Viata lui Mo a obtinut deja cateva premii, si anume Premiul Programul TV al anului in 2023 din partea AFI Awards, SUA, premiul Peabody in anul 2023 si premiul Breackthrough Series in 2022 din partea Gotham Awards.

Serialul se concentreaza pe Mo Najar, un palestinian care traieste in SUA insa nu are nici cetatenie planestiniana, nici cetatenie americana, ceea ce il incadreaza la statutul de refugiat. Mo solicita azil din partea gurvernului Statelor Unite ale Americii, insa in acelasi timp se lupta sa munceasca si sa se integreze in Texas pentru a-si putea intretine familia palestiniana.

Mo se lupta cu doua culturi si trei limbi (engleza, araba si spaniola), insa o face cu umor si inteligenta, ceea ce face ca Viata lui Mo sa fie incadrat ca serial de comedie si drama. Subiectul serialului este inspirat din experientele personale ale lui Mohammad Amer.

Viata lui Mo va reveni pe Netflix pentru sezonul 2 (si ultimul)

Serialul Viata lui Mo a fost creat de Mohammad Amer si Ramy Youssef. Mohammad Amer (Mo Amer) este actor si scriitor nascut in Kuweit, cunoscut pentru Adam Intunecatul (2022), Americanish (2021). Ramy Youssef este actor, scenarist si producator nascut in New York, cunoscut pentru serialele TV Ramy (2019-2022), Mr. Robot (2017). Pentru rolul din Ramy, actorul a castigat premiul Globul de Aur in anul 2020 pentru Cea mai buna interpretare  unui Actor intr-ul Serial TV- muzical sau comedie.

Din distributia serialului Viata lui Mo fac parte actorii: Teresa Luiz (Maria, iubita lui Mo), Omar Elba (Sameer Najar, fratele lui Mo), Farah Bsieso (Yusra Najar, mama lui Mo), si altii. Teresa Ruiz este una dintre cele mai proeminente actrite mexicane in prezent. Ea a mai jucat in filmele Narcos (2018-2020), Father Stu (2022), The Marksman (2021).

Dintre premiile cu care a fost recompensata, enumeram Premiul pentru Cea mai Buna Actrita din partea Cartagena Film Festival in 2010, Premiul pentru Cea mai Buna Actrita din partea Guadalajara International Film Festival in anul 2009, Premiul pentru Cea mai Buna Actrita din partea Amiens International Film Festival in 2009.

In cel de-al doilea sezon al serialului Viata lui Mo, vom afla cum se va solutiona cererea de azil a personajului principal, Mo Najar.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU