UPC a introdus in grila de programe Traditional TV si va introduce TVR1 HD si TVR2 HD

UPC va introduce in grila de programele digitala posturile TVR1 HD, TVR2 HD si Link Press TV. Programul TVR1 HD va fi in locul postului TVR HD iar TVR2 HD este in lista de programe UPC insa este indisponibil. Traditional TV deja a fost introdus in grila astazi.

TVR2 HD este disponibil in unele zone pe pozitia 178.

Link Press TV o sa fie introdus in grila de programe, informatia fiind confirmata deja de mai mult timp de catre detinatorii postului Link Press TV pe site-ul oficial.
Traditional TV este un program destinat iubitorilor de muzica traditionala iar Link Press TV este un post generalist.

Ultimele programe introduse in grila UPC au fost Discovery HD, AMC HD, Medika TV, NCN, Medika TV, IDA TV si TV Paprika HU in ultimele 2 luni.

Cei de la UPC vor face aceste modificari in grila de programe in conditiile in care la sfarsitul lunii sunt asteptate cateva modificari importante in grilele de programe ale operatorilor RCS – RDS (Digi) si Telekom.

Multumim colegului Bebe pentru informatii;

De asemenea, UPC are in prezent o oferta conform careia la contractarea abonamentului All Inclusive primim gratuit o pilota Dormeo Royal. Daca optam in perioada 05-22 decembrie 2018 pentru pachetul All Inclusive (Connect 500 + Alo Nelimitat + PLAY MAXIM + PACHET SPORT + PACHET HBO) la pretul de 79 lei pe luna putem primi garantat, gratuit, o pilota Dormeo Royal. Serviciile contractate au urmatoarele beneficii:

 • Connect 500 – viteza download de maxim 500 Mbps si viteza upload de maxim 25 Mbps, connect box wifi inclus;
 • Play Maxim – 170 de canale (dintre care 35 canale sunt HD); 83 de canale disponibile prin Horizon Go; decodor inclus in pachet;
 • Sport – 11 canale de sport;
 • HBO – 6 canale HBO;
 • Alo Nelimitat – pachet de telefonie fixa;

Voi ce parere aveti de ultimele modificari facute in grila UPC si de programele care urmeaza sa fie disponibile?

Update 14.01.2019: Programul Link Press TV a intrat in grila de programe UPC pe pozitia 803; Multumim lui Teodor_0, Radu si Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

73 COMENTARII

 1. Un prieten de al meu din județul Buzău care este abonat Vodafone (fostul UPC) vrea și el ca cei de la Vodafone (fostul UPC) să introducă în grila de programe M2 HD. Ce trebuie să facă????????????

  Eu sunt pe RCS & RDS și nu pe Vodafone (fostul UPC).

 2. In grila UPC nu vor intra Duna TV HD, Duna World HD și nici M2 HD.
  Eu sunt acum pe RCS & RDS și nu am nicio treabă cu UPC (actualul Vodafone).

  • V-am mutat comentariul pe articolul dedicat grilei UPC, pe acest articol incercam sa pastram discutiile la subiect (introducerea programelor Traditional TV, TVR1 HD si TVR2 HD in grila UPC).

 3. O parere proasta am.multe camale fara semnal ,multe se blocheaza ,vroiam sa devin client upc dar nu voi semna contractul,sunt i perioada de montaj si deja am probleme …

 4. Domnule Marius de unde scoateti ideile astea cu digi film in grila upc city tv 6 tv sau Ploiesti tv. Aceste posturi tv nu sunt in grila nationala a operatorului upc. Vor intra Kapital tv si TDC cand se va lansa pentru RO. Va rog nu mai dezinformati abonatii upc. O zi buna.

  • Domnule Marius sunteti din Ploiesti? Daca da il aveti in grila postul Ploiesti tv? Eu m-am referit ca postul Ploiesti tv nu este in grila nationala upc. Ploiesti tv este doar in grila regionala. Eu nu am spus ca nu exista pzitia 73 in grila upc. Sper ca ati inteles acum.

  • Deja am scris asta in articol, se poate vedea mai sus. Nu inteleg ce vrei sa spui, inclusiv cu programele Digi, ce programe introduce UPC in grila Digi? Asta ti-ai dori tu probabil, ca de intamplat nu o sa se intample curand.

    • Pai daca asta iti doresti tu, te rog sa fii mai explicit deoarece tu faci o afirmatie ca intra unele programe in grila UPC, afirmatie care nu este corecta.
     Eu stiu ca atunci cand vrei sa se intample ceva spui: „As vrea sa intre programul x” nu spui „UPC introduce programul x”. Nu?
     Te rog sa fii mai explicit in exprimare, altfel voi sterge comentariile pentru a nu exista neclaritati.