Doctorul cel bun – sezoanele 5 si 6 Netflix
Doctorul cel bun (The Good Doctor – 2017) este o serie medicala de drama ce poate fi vizionata pe Netflix, fiind in acelasi timp unul dintre cele mai vizionate seriale de pe platforma online.

Serialul il prezinta pe Shaun Murphy (rol interpretat de Freddie Highmore), un tanar chirurg autist si cu sindromul savantului care lucreaza in sectia de chirurgie a unui spital de prestigiu.

Serialul are 5 sezoane difuzate pana in prezent si un numar total de 94 de episoade. Sezonul 5 are 17 episoade difuzate, urmand ca finalul sezonului sa fie difuzat pe 16 mai 2022 (episodul anterior a fost difuzat pe 9 mai).

Pe Netflix pot fi vizionate doar primele 4 sezoane, desi nu a fost oferit oficial un termen in acest sens cel mai probabil vom putea vedea sezonul 5 pe Netflix dupa ce se va termina difuzarea acestuia in SUA.

In ceea ce priveste sezonul 6, reprezentantii serialului au confirmat reinnoirea cu inca un sezon. Sezonul 6 va avea 22 de episoade, facandu-l cel mai lung sezon al serialului Doctorul cel bun.

Nu a fost oferit inca un termen estimativ pentru lansarea sezonului 6 insa avand in vedere ca toate cele 5 sezoane au inceput sa fie difuzate in SUA in luna septembrie, cel mai probabil sezonul 6 va incepe tot in toamna.

Doctorul cel bun – sezoanele 5 si 6 Netflix

Doctorul cel bun are pe IMDb nota 8.1 din aproximativ 89.000 de recenzii si se afla pe locul 97 in topul IMDb al celor mai populare seriale. Poate fi vizionat online si pe platforma Prime Video, acolo unde sunt disponibile 5 sezoane.

Pe Netflix, Doctorul cel bun este pe primul loc in topul de astazi al celor mai vizionate seriale in Romania si se afla de 5 saptamani in top 10 cele mai vizionate seriale in tara.

In Romania, serialul Doctorul cel bun a fost difuzat de AXN, din 7 aprilie 2022 a inceput sezonul 5. Astazi a fost difuzat episodul 6 din sezonul 5.

Update 03.03.2023: AXN difuzeaza sezonul 6 al serialului Doctorul cel bun din 9 martie 2023, joia de la ora 21:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU