Rage 2 – gratuit pe Epic Games
Jocul Rage 2 este oferit gratuit de Epic Games in perioada 18 – 25 februarie 2021, putand fi adaugat in biblioteca fara costuri suplimentare in aceasta perioada. Dupa ce a fost adaugat, vom putea juca Rage 2 oricand, inclusiv dupa perioada promotionala.

Rage 2 este un first-person shooter, o combinatie a stilurilor Far Cry/Wolfenstein/DOOM, grafica nu este extraordinara (desi jocul este lansat acum aproape 2 ani), povestea nu exceleaza insa este interesant ca shooter, iar combinatia intre scenariul open world, mutanti si super-puteri fac din Rage 2 unul dintre cele mai apreciate jocuri ale anului 2019.
Jucatorii vor fi in pielea lui Walker intr-un scenariu apocaliptic open-world.

Rage 2 a fost lansat in mai 2019, este dezvoltat de Avalanche Studios si ID Software si publicat de Bethesda Softworks, pe Metacritic a obtinut nota 73 (PC), avand recenzii medii. Pe Steam, Rage 2 costa 18 euro, fiind redus 70%.

Actiunea jocului se desfasoara in anul 2165 (30 de ani mai tarziu dupa evenimentele primului joc), unde oamenii incep sa vindece zonele pustii, transformandu-le in jungle sau zone umede. O noua societate ia fiinta iar vechile obiceiuri brutale revin, dezvoltand conflicte armate. Autoritatea revine, declarand razboi tuturor care nu doresc sa se supuna convingerilor lor.

Rage 2 – gratuit pe Epic Games

Asadar, daca doriti sa testati acest joc, il puteti adauga in biblioteca jocurilor de pe Epic Games gratuit, in perioada 18 – 25 februarie. De asemenea, nu ezitati sa lasati mai jos un comentariu despre cum vi s-a parut Rage 2.

Un alt joc disponibil gratuit pe Epic Games este Halcyon 6 (un RPG turn-based dezvoltat si publicat de Massive Damage in 2016), pana pe 18 februarie iar Absolute Drift: Zen Edition (joc de curse dezvoltat si publicat de Funselektor Labs in 2015) va fi disponibil intre 18 – 25 februarie.

Epic Games este o companie americana infiintata in 1991 care dezvolta si comercializeaza jocuri, unul dintre cele mai cunoscute jocuri dezvoltate de Epic Games este Fortnite.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.