Pretul abonamentului Antena Play se dubleaza

Pretul abonamentului Antena Play se dubleaza pentru clientii noi, astfel incat putem activa abonamentul cu 19.99 lei lunar, fata de 10 lei cat era pana in prezent acest serviciu. Clientii vechi vor beneficia in continuare de acest serviciu la 10 lei pe luna.

Antena Play costa 19.99 lei pentru abonatii noi si ofera posibilitatea de a viziona live 9 programe (6 canale TV live si 3 programe disponibile exclusiv online): Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, ZU TV, Antena Monden, Antena International, Comedy Play si Cook & Play.

Abonamentele prin SMS si PayPal raman la acelasi pret, 3 euro (fara TVA) pe luna. Avand un cont gratuit, fara abonament, putem viziona 3 minute pe zi continutul Antena Play. Plata se poate efectua prin card bancar, prin SMS, PayPal sau prin factura Orange.

Pe Antena Play putem viziona peste 200 de emisiuni si seriale precum: Asia Express, Sacrificiul, iUmor, Mangalita, Prodanca si Reghe: Pretul Succesului, Neatza cu Razvan si Dani, Xtra Night Show, Acces Direct, Chefi la Cutite, Observator, Star Matinal, Agentia VIP, Rai da’ buni,  Like a star!, In gura presei, Sinteza Zilei, Scena Misterelor, Antitalent, Poftiti la Nea Marin, Baieti de Oras, Liberi ca pasarea cerului, In puii mei!, Vis de iubire, Star magazin, Dragoste fara secrete, Trips&Tricks – La drum cu vedetele, Insula Iubirii, Poftiti in Vacanta, Cea mai tare din parcare, O gramada de caramele, Clona si altele.

Pretul abonamentului Antena Play se dubleaza

Antena Play este o platforma video-on-demand (VOD) lansata in 2015 si este disponibila pe desktop, Android, iOS, Smart TV si Apple TV. In cadrul lansarii, platforma putea fi utilizata gratuit timp de 10 zile.

Emisiunile dupa formate internationale nu pot fi vizionate in afara tarii. Pentru orice problema intampinata cu utilizarea platformei Antena Play, putem trimite un e-mail la adresa suport@antenaplay.ro.

Voi ce parere aveti despre Antena Play? Daca ati testat aceasta platforma, ce plusuri si minusuri ati constatat?

Update 26.08.2021: Pretul abonamentelor Antena Play se mareste din nou, noul pret va fi 7.99 euro pe luna, TVA inclus; In cazul abonamentelor vechi, noul pret va fi aplicat de la urmatoarea recurenta incepand cu septembrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

26 COMENTARII

  1. Pretul abonamentelor Antena Play se mareste din nou, noul pret va fi 7.99 euro pe luna, TVA inclus; In cazul abonamentelor vechi, noul pret va fi aplicat de la urmatoarea recurenta incepand cu septembrie.

  2. Nu este adevarat despre clienti vechi vor plati la fel adica 10 lei. Toata lumea plateste la fel 19.90lei pe luna.
    SI va spun asta ca sunt clientul lor de cand sau infiintat si am primit notificarea de marire.

    • Buna Monica,
      Te poti abona la Antena Play indiferent de operatorul la care te afli insa nu vei avea serviciul pe factura operatorului ci il vei plati separat.

  3. Am avut ani de zile abonament la Antena Play, insa acum nu mai am acces la ea de pe laptop si – ce e si mai ciudat- nici nu pot sa ma abonez chiar si la pretul marit. Ce se intampla ?