Posturile Antena se muta pe Hellas Sat 3
Astazi, pe posturile trustului Intact Media Group a circulat urmatorul mesaj informativ special pentru societatile de cablu:

Incepand cu data de 08.10.2020, posturile TV si radio ale grupului Intact Media Group (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, ZU TV, Radio ZU, Romantic FM) se muta pe satelitul Hellas Sat 3, pozitie orbitala 39° Est TP 12,655 MHz polarizare orizontala – H – SR 15155 KB/s FEC 3/4 DVB S2 8 PS, codare Conax Contego.

Intact Media Group detine urmatoarele posturi TVsi radio: Antena 1 SD/HD, Antena Stars SD/HD, Antena 3 SD/HD, Happy Channel SD/HD, ZU TV SD/HD, Antena International si posturile Radio ZU si Romantic FM.

Intact Media a mai facut in trecut teste pe satelitul Hellas 3 insa de fiecare data aceste teste au disparut. Posturile Antena sunt in acest moment pe satelitul Eutelsat 11,131 MHz 8 PSK 2/3 16593, satelit pe care este si DTH-ul Free Sat.

Nu avem informatii despre ce se va intampla din data de 8 octombrie cand posturile Intact Media nu vor mai fi disponibile abonatilor Freesat. DTH-ul Freesat este cel mai ieftin furnizor de posturi TV, este primul furnizor DTH care nu emite factura lunara catre abonat (al 2-lea furnizor DTH de acest tip este Focus Sat).

Posturile Antena se muta pe Hellas Sat 3

Freesat ofera o cartela pentru receptia posturilor de pe satelit la pretul de 60 lei (aceasta cartela se plateste o singura data) si un abonament de 99 de lei pe an. Daca avem o cartela TVR si inregistram cartela pe site-ul Freesat.ro vom putea urmari si posturile care sunt urcate de Freesat pe satelit.

Pe satelitul Eutelsat mai sunt si alte posturi TV independente de Freesat (adica isi platesc singure chiria TP-ului, nu sunt urcate de acest DTH pe satelit). Aceste posturi sunt: posturile TVR detinute de Societatea Romana de Televiziune (TVR 1, 2, 3 si regionalele) si  posturile Media Pro ( Pro TV, Pro 2, Pro Cinema). Vom vedea daca DTH-ul Freesat va inchiria un TP special pentru ca abonatii lor sa beneficieze in continuare de posturile Intact Media.

Pe satelitul pe care se muta posturile Antena este si operatorul de televiziune DTH romanesc Telekom, cunoscut in trecut sub numele Dolce TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII

 1. Sunt de 6 an abonat la freesat cu 2 abonamente.sunt foarte multumit de serviciile lor ,chiar daca nu vor mai transmite posturile intact voi rămâne cu freesat.

 2. Asta ar echivala practic cu desfiintarea operatorului Freesat, fiindca practic nu mai ai de ce sa cumperi cartela anuala la ei. Bine, oricum Freesat are foarte putini clienti, nu conteaza in piata.

  • CINE ți-a spus ca au puțini abonati cei de le freesat? Daca ai o casă la tara si vrei sa vezi posturile de baza si nu ai pretenții la evenimente sportive, atunci este operatorul ideal cu 99 lei pe luna, adica undeva 8.25 lei pe luna.

   • Foarte bine spus , Ma ocup cu instalrea ,antenelor Freesat , si retin o parere a unui client f ,multumit de raportul pret-calitate ,adica zice ;
    – Este ,cam ce trebuie unui om normal !! Am ras si i-am spus ca are perfecta dreptate ,Omul locuieste la tara ,la 35km de Cluj ,iar pe langa casa ,trece o linie de ianlta tensiune aeriana si nu se poate ,trage cablu de la retea stradala RDS ,, Cat depsre ,Antene ! No koment ,Personal nu pierd nimic,, regret hapy Cahanel !