Dragoste si anarhie – sezonul 2 – Netflix
In acest material vom continua sa va recomandam seriale disponibile pe platformele de streaming disponibile si in tara noastra. Serialele recomandate vor fi cele dedicate cuplurilor.

Love & anarchy / Dragoste si anarhie (2020) – disponibil pe platforma Netflix. Sofie Rydman (Ida Engvoll) este de profesie consultanta, casatorita si are 2 copii. Sofie primeste sarcina sa restructureze o editura veche, acolo unde il intalneste pe tanarul Max Jarvi (Bjorn Mosten) expert in IT cu care Sofie incepe o relatie. La inceput, relatia dintre cei 2 incepe cu jocuri inofensive insa in scurt timp aceste jocuri se transforma intr-o seriozitate amara.

Serialul Dragoste si Anarhie este un serial Suedez, are un sezon cu 8 episoade iar un episod are durata de 30 de minute. In aceste momente se filmeaza si sezonul 2 insa nu avem inca informatii despre data lansarii noului sezon. Pe IMDb, serialul Dragoste si anarhie a obtinut nota 7,4.

Dash & Lily (2020) – disponibil pe platforma Netflix. Serialul Dash & Lily este facut dupa romanul scris de David Levithan si Rachel Cohn, publicat in 2010. Serialul spune povestea de dragoste dintre 2 adolescenti tocilari care se cunosc in ajunul Craciunului in New York. Cei 2 tineri se numesc Dash (Austin Abrams) si Lily (Midori Francisc).

Serialul Dash & Lily are 8 episoade, un episod are durata intre 23-27 de minute, pe IMDb serialul a obtinut nota 7,5.

Dragoste si anarhie – sezonul 2 – Netflix

Love / Dragoste (2016) – disponibil pe platforma Netflix. Serialul Love spune povestea de dragoste dintre 2 persoane aflate la pol opus, cu caractere diferite. Mickey Dobbs (Gillian Jacobs) este o adolescenta care are 2 probleme: are probleme cu alcoolul si este dependenta de sex. Gus Cruicksang (Paul Rust) este o persoana introvertita, predispusa la crize emotionale.

Serialul Love are 3 sezoane cu un total de 34 de episoade. Un episod are durata de 50 de minute. A fost filmat in California, SUA iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Elite short stories: Carla Samuel (2021) – disponibil pe platforma Netflix. Un tanar pe nume Samuel (Itzan Escamilla) este indragostit de prietena lui Carla Roson (Ester Exposito). Carla doreste sa plece la Londra iar Samuel doreste sa faca un gest maret pentru a o convinge pe aceasta sa nu plece.

Serialul Elite short stories: Carla Samuel are doar 3 parti, un episod are o durata de 17 minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Twice Upon A Time / Il etait une seconde fois (2019) – disponibil pe Netflix. Serialul spune povestea de dragoste dintre Vicent Dauda (Gaspard Uliel) si Louise Arron (Freya Mavor) care sunt extrem de indragostiti. Insa, dupa un timp cei 2 se despart. Vicent gaseste o cutie care ii permite sa retraiasca clipele minunate petrecute cu Louise. Serialul are 4 episoade si a fost filmat in Bordeux, Franta. Durata unui episod este de 48 de minute, pe IMDb serialul a obtinut nota 6,2.

Update 19.06.2022: Sezonul 2 al seriei Dragoste si Anarhie a fost adaugat pe Netflix;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.