La rasarit de Eden si Armasarul salbatic – TVR 2
Pe TVR 2 vom putea viziona in curand o mini-serie in trei parti si o animatie pentru copii, in acest articol vom mentiona informatii despre ambele productii.

La rasarit de Eden (East of Eden – 1981) este o ecranizare a romanului omonim scris de John Steinbeck. Actiunea se desfasoara in primii ani dupa Razboiul Civil American si evidentiaza conflictul interior al oamenilor.

Desi are doar trei parti, La rasarit de Eden a reusit sa cucereasca publicul, in special fanii romanelor lui John Steinbeck. Productia a castigat doua Globuri de Aur pentru cea mai buna mini-serie sau cel mai bun film realizate pentru televiziune si pentru cea mai buna performanta a unei actrite intr-o mini-serie sau intr-un film (Jane Seymour).

In cele trei episoade vom putea vedea actori precum Jane Seymour (a castigat un Glob de Aur si cu Dr. Quinn, Medicine Woman – 1993), Timothy Bottoms (Elephant – 2003, The Last Picture  – 1971), Bruce Boxleitner (a jucat in filmele Babylon si TRON), Soon-Tek Oh (actorul a decedat in 2018), Karen Allen (cunoscuta pentru rolul din filmele Indiana Jones), Hart Bochner, Sam Bottoms (decedat in 2008) si altii.

Pe IMDB, mini-seria are doar 780 de recenzii, obtinand nota 7.4.
Pe site-ul oficial TVR 2 este mentionat ca mini-seria La rasarit de Eden va putea fi vizionata de sambata, 29 mai 2021, de la ora 20:10.

La rasarit de Eden si Armasarul salbatic – TVR 2
O alta noutate disponibila in curand pe TVR 2 este seria australiana de desene animate Armasarul salbatic (The Silver Brumby – 1994) in care cei mici vor putea urmari aventurile armasarului argintiu Thowra, fiul maretului Yarraman, al carui destin este sa devina regele cailor salbatici. Seria este inspirata de operele scriitoarei Elyne Mitchell.

Seria de desene animate a mai fost difuzata de TVR anul trecut si are 38 de episoade. Nu avem inca informatii privind data la care va incepe difuzarea acestei serii insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii noi.

Update 02.10.2022: Miniseria La rasarit de Eden va fi difuzata din nou de TVR 2 de luni pana vineri, de la ora 23:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU