Emi TV HD disponibil de azi la Digi RCS RDS
Digi (RCS & RDS) a introdus astazi in grila de programe digitala prin cablu televiziunea Emi TV HD. Emi TV a fost introdus in grila Digi impreuna cu celelalte posturi din lista must carry acum o saptamana insa nu a avut semnal pana astazi. Azi, Emi TV a inceput sa emita in reteaua Digi insa in format HD.

Informatia a fost confirmata atat de cativa abonati Digi cat si de reprezentantii Emi TV pe pagina oficiala Facebook.

Emi TV difuzeaza emisiuni de divertisment, emisiuni educative, informative dar si clipuri video de muzica populara.
Televiziunea Emi TV emite 24/24 de ore din judetul Gorj si are licenta cu difuzare nationala.

Acestea sunt programele difuzate de Emi TV: Nopti albe cu cantec (emisiune de divertisment), Artistii si muzica sufletului tau! (program muzical in cadrul caruia sunt difuzate videoclipuri de muzica), Petale de cantec (program muzical in cadrul caruia sunt difuzate videoclipuri de muzica), Dialoguri la poarta infinitului (emisiune informativa realizata in parteneriat cu Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu), Panoramic (emisiune informativa), Petrecem impreuna (emisiune de divertisment) sau EDUcatia (emisiune educativa).

Emi TV HD disponibil de azi la Digi RCS RDS
Digi este primul operator major de televiziune prin cablu care introduce in grila de programe Emi TV in format HD. Vodafone, Telekom si Orange au introdus postul in format SD.

Reamintim ca RCS & RDS a introdus recent in grila de programe si alte posturi din lista must carry precum Mooz Dance, Cinetube, Party Mix, Traditional TV, Metropola TV, TV AS si 24 Mix Teleshop.

Traditional TV este singurul program introdus recent in grila Digi care inca nu functioneaza, apare mira pe post. Pana azi, Emi TV era in aceeasi situatie.

Daca nu receptionati inca Emi TV HD, e posibil sa fie necesara o rescanare a programelor.
Voi ce parere aveti despre televiziunea Emi TV?

Update 26.03.2021: Emi TV HD este nefunctional pe anumite modele de televizoare, pentru a va asigura ca receptionati acest program trebuie sa aveti un televizor care suporta rezolutia 1080p sau sa optati pentru un receptor HD de la Digi;

Update 12.04.2021: Digi a inlocuit astazi Emi TV HD cu varianta SD;

Update 13.04.2021: Reprezentantii Emi TV au mentionat ca se lucreaza la solutii pentru receptionarea postului in format HD in reteaua Digi pentru toti abonatii care au televizoare HD, inclusiv pentru cei care au echipamente ce suporta maxim 1080i;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

53 COMENTARII

 1. Bună seara! Am văzut acum că Emi Tv se recepționează HD (rezoluție 1080i) în rețeaua de cablu Digi. Sunt din județul Dâmbovița. S-a anunțat pe post că astăzi, după ora 22.00, vor mai fi întreruperi ale emisiei, deoarece se dorește trecerea în HD la toate televizoarele care inițial aveau probleme cu recepționarea postului. La mine, în martie, când a fost introdus postul în HD, nu se prindea din cauza rezoluției 1080p, incompatibilă cu televizorul meu Vortex. Acum, problemele au fost rezolvate, iar postul se vede foarte bine.

 2. Reprezentantii Emi TV au mentionat ca se lucreaza la solutii pentru receptionarea postului in format HD in reteaua Digi pentru toti abonatii care au televizoare HD, inclusiv pentru cei care au echipamente ce suporta maxim 1080i.

 3. În județul Vâlcea funcționează: Aleph News, Mooz Dance, Cinetube, Party Mix, Traditional TV, Metropola TV, TV AS, 24 Mix Teleshop, Emi TV, Sportextra GD, Look Sport 3, Maria TV, IDA TV, Canal 33, A7 și LinkPress TV.

 4. Nici la mine, în județul Dâmbovița, nu funcționează Emi Tv. Am un televizor Vortex. Probabil că acel format 1080p nu este suportat de televizor. Posturile HD în format 1080i se văd foarte bine.
  Am sunat în call center și mi s-a spus că trebuie să am decodor hd de cablu digital pentru a recepționa postul.

 5. buna ziua la galati nu functoneza postul regonal emi tv in reteua rds rcs digital ce se intmpla cu cu emi tv de nu functioneza in reteua rds rcs galati

  • Buna ziua,
   Din cate am observat, nu functioneaza pe anumite modele de televizoare, nu am reusit sa aflu de ce nu functioneaza pe unele modele, de regula pe cele vechi este nefunctional Emi TV HD. Ce model de televizor aveti?

 6. Alt post inutil din seria cantitate, nu calitate…foarte dezamagit de rds in ultimul timp, nimic nou si bun, postul 4k foarte prafuit, multe reluari…bine ca avem emitv, chiar eram disperat sa mai am un post tv pe care sa-l sterg din lista…

 7. Emi TV nu mai funcționează de aseară, ora 23:40. Mult a ținut fericirea în ,,HD”.😕 La Linkpress TV se renegociază contractul. Așa că din nou pauză. 😢😢

    • Problema asta există la toate televizoarele mai vechi.
     Nici la mine nu merge Emi TV pe un Vortex full HD din 2018; în schimb pe Samsung și LG funcționează perfect.
     Am acel Vortex în bucătărie…ne uităm (mai mult ascultăm) la el doar când stăm la masă…am rescanat frecvența manual, am rescanat toată grila automat, dar degeaba. Apare „Nu există date de intrare”.
     De menționat că LG este tot full HD și îmi scanează canalele 4K, doar că îmi apare mesajul „TV nu suportă formatul imaginii”; pe Vortex nici măcar nu le scanează (sunt că și inexistente).
     Cred că sunt aceste Vortex-uri mai sensibile.
     Problema nu este de la DIGI!

 8. Dacă văd posturi cu muzica populară HD in România in rețeaua DIGI înseamnă un 11++++ pentru mine. Restul posturilor în HD nu mă interesează

 9. Hd pixelat, degeaba emit hd si programele sunt filmate 360p
  Un program bun sa nu avem dar macat sa avem numi programe hd, cred ca in 10 ani nu o sa avem o grila digitala doar hd! 1080p,4k peste 100 de ani!