Emisiuni de Craciun Kanal D si National TV
In acest material va vom recomanda cateva programe speciale de Craciun ce vor fi difuzate de posturile noastre de televiziune.

Kanal D anunta ca pentru seara de Craciun a pregatit un program special. Show in Targul de Craciun este numele programului special de Craciun. Emisiunea va fi plina de umor, muzica si divertisment. Emisiunea Show in Targul de Craciun va avea si un motto: Sa fim veseli, ca sa nu fim tristi. Show-ul va fi prezentat de Toni Grecu.

Toni Grecu si grupul Divertis revin la TV cu sketch-uri, parodii muzicale si mule alte surprize marca Divertis. Iata care este componenta grupului Divertis si pe cine vom vedea in show-ul de Craciun la Kanal D: Toni Grecu, Irina Stefan, Diana Dumitrescu, Catalina Grama, Jojo, Monica Anghel, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Dragos Musat – Tetelu, Gicu Gojira, Nicu Banea si 1Q Sapro.

Emisiunea Show in Targul de Craciun va incepe de la ora 20 in prima zi de Craciun, pe 25 decembrie. Prin aceasta emisiune de umor, grupul Divertis, in frunte cu Toni Grecu, isi doreste sa ii faca pe telespectatorii Kanal D sa uite de grijile cotidiene si sa priveasca la TV simtindu-se bine. Alaturi de Toni Grecu, show-ul va fi prezentat de Diana Dumitrescu si Irina Stefan, ele il vor insoti pe Mos Craciun in calatoria lui magica prin Romania.

Emisiuni de Craciun Kanal D si National TV

Postul de televiziune National TV anunta ca in prima zi de Craciun a pregatit un program special de umor prezentat de 2 actori de comedie de la teatrul de revista Constantin Tanase. Valentina Fatu si Vasile Muraru au pregatit sketch-uri de umor, unele dintre acestea au ca subiecte situatia actuala legata de vaccinare. In cadrul emisiunii prezentate de cei 2 actori, vor fi invitati si artisti celebri din muzica romaneasca, printre acestia vom enumera: Corina Chiriac, Stefan Enache, Irina Loghin, Fuego, Adriana Antoni, Viorica Macovei si Costantin Enceanu.

Emisiunea difuzata de National TV in prima zi de Craciun se numeste Editie Speciala de Craciun si va incepe la ora 13:30.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.