Emisiuni gastronomice de Craciun pe TV Paprika
Postul de televiziune TV Paprika vine in luna decembrie in ajutorul gospodinelor difuzand emisiuni speciale cu retete de gatit pentru masa de Craciun. Gospodinele si nu numai pot urmari emisiuni cu retete preparate de cei mai renumiti bucatari, cum ar fi Jamie Oliver sau Nigella Lawson. In acest material vom detalia o parte din emisiunile cu retete dedicate meselor de sarbatori.

Preparate rustice de Craciun – 17 decembrie, ora 22:30. Aceasta emisiune este prezentata de Mary Berry care calatoreste in zonele in care sunt situate castele rurale in Marea Britanie. In editia dedicata Craciunului, Mary va vizita castelul Harewood House din Yorkshire. Harewood este unul dintre cele mai frumoase castele aristocratice din Marea Britanie. In acel loc se prepara cele mai delicioase retete moderne inspirate din mancarurile festive din cele mai vechi timpuri.

Delicii de Craciun – 18 decembrie, ora 22:30. In aceasta editie tot Mary Berry prepara retete clasice simple facute cu ingrediente putine, usor de pus in practica.

Un Craciun fastuos – 19 decembrie, ora 22:30. In aceasta emisiune, Mary Berry ii va avea ca invitati pe printul si printesa de Cambridge pe care ii va insoti in 4 vizite speciale. In aceste vizite facute de Mary si de cuplul regal, vom vedea cum se gatesc retete potrivite pentru o familie regala, insa aceste retete pot fi gatite de oricine.

Jamie Oliver: Impreuna de Craciun – 25 decembrie, 21:30. Daca doriti sa va surprindeti invitatii la masa de Craciun cu retete fastuoase si delicioase, atunci Jamie va arata cum sa preparati 2 meniuri festive exceptionale ce pot fi gatite de oricine.

Emisiuni gastronomice de Craciun pe TV Paprika

Toata luna decembrie, postul de televiziune TV Paprika va difuza emisiuni cu retete speciale pentru masa de Craciun si revelion. Aceste emisiuni vor fi difuzate in fiecare zi de la ora 21.

TV Paprika mai are o surpriza pentru telespectatorii sai. Surpriza consta in afisare pe pagina televiziunii a unui calendar advent. In acest calendar in fiecare zi veti gasi cate o reteta. Retetele se gasesc pe pagina tvpaprika.ro/calendarul-de-advent-tv-paprika

TV Paprika apartine companiei AMC Network si este un post TV cu profil gastronomic, difuzand doar emisiuni de gatit. Este disponibil in grilele de baza ale operatorilor de cablu, dth si iptv din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.