Equinox si Sweet Home vor fi difuzate de Netflix
Netflix pregateste lansarea unor noi seriale in luna decembrie, in acest articol am oferit detalii despre alte 3 seriale care se vor vedea pe Netflix in luna decembrie (Micutele Balerine, Alice in Borderland si Vieti Expuse), iar in acest al doilea articol vom mentiona restul serialelor care vor incepe pe Netflix luna urmatoare.

Mini seria misterioasa Equinox (Equinox 1999) prezinta povestea tinerei Astrid care ramane traumatizata in urma disparitiei misterioase a unei intregi clase de copii, eveniment petrecut in anul 1999. 20 de ani mai tarziu, dupa ce afla ca a murit si singurul supravietuitor al acelui grup, Astrid porneste intr-o misiune pentru a afla ce s-a intamplat cu adevarat.

In serialul danez Equinox rolul tinerei Astrid este jucat de Danica Curcic (Silent Heart – 2014, Department Q: The Absent One – 2014) alaturi de alti actori precum Lars Brygmann (Dicte: Crime Reporter – 2013, Stealing Rembrandt – 2003, A Funny Man – 2011), Karoline Hamm, Fanny Bornedal (Journal 64 – 2018, Just Another Love Story – 2007, Bron/Broen – 2011), Alexandre Willaume (Gidseltagningen – 2017, Home Fires – 2015, Tomb Raider – 2018), Rasmus Hammerich (A Horrible Woman – 2017, a jucat alaturi de Fanny Bornedal in Bron/Broen), Joen Højerslev (Ride Upon the Storm – 2017, Darkland – 2017) si altii.
Equinox se va vedea pe Netflix din 30 decembrie 2020.
Equinox si Sweet Home vor fi difuzate de Netflix

Casa, dulce casa (Sweet Home) este un alt serial din Coreea de Sud (in articolul anterior am detaliat serialul Vieti Expuse care este tot din Coreea de Sud, urmand sa fie lansat luna urmatoare de Netflix) si va fi lansat pe 18 decembrie.
In aceasta drama horror, Hyunsoo, un licean singuratic care si-a pierdut familia intr-un accident teribil, se muta intr-un apartament vechi din complexul Green Home, unde va trebui sa se lupte cu monstri care ameninta omenirea.

Song Kang (Touch Your Heart – 2019) joaca rolul personajului principal (Hyunsoo) alaturi de alti actori precum Chase Yi (Extracurricular – 2020) sau Dane DiLiegro (a avut un mic rol intr-un episod al serialului The Walking Dead – 2010).

The Holiday Movies that Made Us – lansat de Netflix pe 1 decembrie
De Ziua Nationala a Romaniei vom putea viziona pe Netflix o serie documentara pentru familie numita The Holiday Movies that Made Us, in care vom putea vedea interviuri si intamplari din culise din spatele celor mai cunoscute productii de Craciun.

Do Do Sol Sol La La Sol – din 3 decembrie pe Netflix
Aceasta este o mini serie muzicala din Coreea de Sud in care vom vedea povestea unei pianiste care pierde totul insa ramane cu zambetul pe buze. Ara Go joaca rolul personajului Goo Ra Ra alaturi de alti actori precum Jae-Wook Lee (Extraordinary You – 2019, Alhambeura Goongjeonui Chooeok – 2018, The Battle of Jangsari – 2019) sau Kim Joo-Heon (Train to Busan – 2016, Memoir of a Murderer – 2017).

Bhaag Beanie Bhaag – din 4 decembrie pe Netflix
Serialul indian de comedie urmareste povestea lui Beanie, o tanara care decide sa iasa din zona de confort pentru a incepe o cariera in comedie stand-up.

Asadar, Netflix pregateste seriale noi de o diversitate culturala, seriale din SUA, Coreea de Sud, Japonia, India sau Danemarca, toate se vor vedea in luna decembrie pe Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.