Super RTL devine integral Toggo
Grupul RTL a anuntat printr-un comunicat de presa in luna martie 2021 intentia de a prelua integral compania Super RTL, care pana in prezent era detinuta 50% de The Walt Disney Company si 50% de RTL prin Mediengruppe RTL Deutschland. Aceasta tranzactie reprezinta un nou pas al grupului RTL de a-si extinde operatiunile pe piata media din Europa, ajutand si la cresterea platformei de streaming TV Now.

Conform publicatiei media germane DWDL, in urma finalizarii tranzactiei brandul Super RTL o sa dispara, fiind inlocuit complet de Toggo.

Toggo este un program disponibil in timpul zilei pe Super RTL, destinat copiilor intre 6 si 13 ani si a inceput in 2001. In cadrul programului Toggo sunt difuzate desene animate precum Polly Pocket, Trolls – Die Party geht weiter!, Barbie – Traumvilla-Abenteuer, Voll zu spät!, Dennis & Fletscher – Blämtastisch!, Die neue Looney Tunes Show, SpongeBob Squarepants, Angelo!, Bugs Bunny and Looney Tunes si altele.

Pe Super RTL exista si un alt program numit Toggolino, care este destinat pre-scolarilor.
Super RTL a lansat in 2016 Toggo Plus, o statie TV timeshift pe care productiile de pe Toggo pot fi vizionate cu o ora mai tarziu, oferind posibilitatea copiilor sa urmareasca desenele animate preferate mai tarziu.

Super RTL devine integral Toggo
In iunie 2020 a fost lansat postul de radio Toggo Radio, care difuzeaza muzica si programe pentru copii.

Super RTL difuzeaza in prezent desene animate pana la ora 21:15, dupa care sunt difuzate filme si seriale.
In Romania, postul poate fi receptionat in grila digitala de cablu Digi / RCS & RDS.

RTL este cea mai mare retea privata de televiziune din Germania iar printre posturile detinute se numara RTL, Super RTL, RTL Zwei, RTL Crime, RTL Living, RTL Passion, RTL Plus, Vox, n-tv sau Nitro.

Cele mai importante segmente ale grupului RTL sunt Mediengruppe RTL Deutschland (Germania), Groupe M6 (Franta), Fremantle (Regatul Unit), RTL Nederland (Tarile de Jos) si RTL Belgium (Belgia).

Nu avem informatii privind data la care se va efectua aceasta modificare insa vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii in acest sens.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII