eSim si internet 5G/5G+ – disponibile la Orange prepay

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania isi instiinteaza utilizatorii de cartele preplatite ca vor avea la dispozitie cel mai rapid internet prin reteaua 5G/5G+, oferind viteze de pana la 1500 de Mbps.

Totodata, utilizatorii Orange prepay pot folosi serviciul eSim. Pentru a a beneficia de cel mai rapid internet, utilizatorii Orange prepay trebuie sa respecte urmatoarele conditii: sa detina un telefon compatibil 5G/5G+, sa reincarce cartela cu optiunea de minim 6 euro credit unde este inclus internet 5G sau sa incarce cartela cu una dintre optiunile 8, 12, 16 euro in care este inclus internet 5G+.

Orange are disponibila retelele 5G si 5G+ in 37 de orase.
Ce inseamna reteaua 5G? O stabilitate mai buna a conexiunii in locurile aglomerate, acces aproape instant la aplicatii atunci cand navigam pe internet, redarea continutului VR sau a jocurilor de inalta rezolutie.

Utilizatorii Orange de cartele preplatite se pot bucura de o noua tehnologie, eSim. Prin tehnologia eSim, utilizatorii Orange prepay se vor putea conecta la retea fara a mai fi nevoie de o cartela SIM. Pentru tehnologia eSim, utilizatorii Orange trebuie sa indeplineasca o singura conditie: sa detina un dispozitiv compatibil cu tehnologia eSim (smartphone, tableta sau smartwatch).

eSim si internet 5G/5G+ – disponibile la Orange prepay

Numarul de telefon precum si informatiile necesare autentificarii si comunicarii intre reteaua mobila si eSim vor fi stocate intr-un profil unic care se instaleaza digital prin scanarea unui cod de activare. Tehnologia eSim ofera clientilor posibilitatea de a instala  mai multe numere de telefon pe un singur dispozitiv mobil fara a mai fi necesara schimbarea SIM-urilor intre ele.

Tehnologia eSim este mai durabila fata de un SIM clasic. eSIM este integrat pe placa de baza a telefonului si astfel rezista mai bine la socuri mecanice, praf si umezeala. eSim este o alternativa prietenoasa cu mediul, fiind eliminat plasticul necesar fabricarii cartelei SIM clasice.

Orange Romania ofera clientilor sai o gama variata de servicii fixe si mobile, cum ar fi :internet fix/mobil, cablu tv fix / dth si telefonie fixa / mobila. Pe piata de telefonie mobila din Romania mai sunt prezenti operatorii Vodafone Romania, Digi si Telekom Mobile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU